OPEL ASTRA H - benzin
OPEL ASTRA H - benzin
Zdravim pani...
Meriva poslucha a dalsi clen rodiny si hlada auto a volba padla na Astru H...ide o cerstveho absolventa so snubenicou, tak sme sa zhodli ze 1.4 benzin im bude bohate stacit, navyse v Ruzomberku je docela zima a diesel by sa dost dlho ohrieval. Problemom je vsak dost obmedzeny rozpocet, ak by sme sa zmestili do 4 tis € al. mierne nad, bolo by naj. Samozrejmostou v poziadakach je maximalne mozna vybava ak by bolo aj sezonne prezutie, tak pecka
zacnem teda :
http://opel-astra.autobazar.eu/14-16v-e ... 70622.html
vcera som pisal aj do technickeho vlakna o rozlustenie VIN. Ak sa mam priznat, nic viac sa mi do 4000€ nepodarilo najst...preto Vam pisem s prosbou o mozne nasmerovanie na potencionalne auto. Dikes
Meriva poslucha a dalsi clen rodiny si hlada auto a volba padla na Astru H...ide o cerstveho absolventa so snubenicou, tak sme sa zhodli ze 1.4 benzin im bude bohate stacit, navyse v Ruzomberku je docela zima a diesel by sa dost dlho ohrieval. Problemom je vsak dost obmedzeny rozpocet, ak by sme sa zmestili do 4 tis € al. mierne nad, bolo by naj. Samozrejmostou v poziadakach je maximalne mozna vybava ak by bolo aj sezonne prezutie, tak pecka
zacnem teda :
http://opel-astra.autobazar.eu/14-16v-e ... 70622.html
vcera som pisal aj do technickeho vlakna o rozlustenie VIN. Ak sa mam priznat, nic viac sa mi do 4000€ nepodarilo najst...preto Vam pisem s prosbou o mozne nasmerovanie na potencionalne auto. Dikes
Naposledy upravil(a) zaso dne 02 srp 2012, 12:48, celkem upraveno 1 x.
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW
- Reklama
Re: OPEL ASTRA H 1.4 16V
Chápu, že je omezený rozpočet, ale kupovat dnes auto bez klimy. Nevím nevím
Presne preto som dal rozlustit VIN, stale som dufal, ze klimu len zabudol spomenut, no nezabudol.
...Ale zase ked hovori, ze v Ruzomberku je celkom zima, tak by ta klima bola zbytocna. Inak, takuto social edition s kazetakom som snad este ani nevidel
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
- BikerMarius
Jestli neměli auto s klima tak to bez ní přežijou
Bude to ich prve auto a klimu by urcite malo mat, pomerne casto budu chodit smer Levice a cez leto je aj v Ruzomberku horuco, len zima je kruta. Navyse boli so mnou teraz na 700km trase a v merive mam automaticku klimu a nevedeli si vynachvalit rezim auto a 21 stupnov.
Vcera som sliedil po nete cely den a nic ma nezaujalo...a nieco s 200tis km nabehom preskakujem pravdaze. Bude to narocne...
Vcera som sliedil po nete cely den a nic ma nezaujalo...a nieco s 200tis km nabehom preskakujem pravdaze. Bude to narocne...
Auto každopádně s klimou. Používám ji nejen v létě, ale daleko rychleji se s ní dá odmlžit sklo v dešti nebo i v zimě, kdy člověk dovnitř natahne hodne vlhka.
http://auto.bazos.sk/inzerat/17232207/O ... t-77kw.php
Nebrania sa ani caravan verzii...docela velky servis je porobeny na tejto...cize to by boli o dost investicii uchraneni (pravdaze o to viac sa navysi kupna cena)
Nebrania sa ani caravan verzii...docela velky servis je porobeny na tejto...cize to by boli o dost investicii uchraneni (pravdaze o to viac sa navysi kupna cena)
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPEL ASTRA H - benzin
Já bych tuhle 1,4 asi nekupoval. Počkal bych a přišetřil bych si.
Navíc má 117 tis. km, tak za chvíli budete dělat rozvody.... (pochybuju, že je předchozí majitel vyměnil)
Navíc má 117 tis. km, tak za chvíli budete dělat rozvody.... (pochybuju, že je předchozí majitel vyměnil)
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Re: OPEL ASTRA H - benzin
1.4 má řetěž, nemění se u něj rozvody.