Poraďte s výběrem astry H

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Juray
Kontaktovat uživatele:

Poraďte s výběrem astry H

Příspěvek od Juray » 09 led 2009, 21:04

Zdravim, tak plánuju v nejbližší době koupi astřičky, ale ještě sem se chtěl zeptat vás co už ste hrdými majiteli ;) jesli je s autem spokojenost nadevše? nebo jestli má astra nějaký zápory..... prostě bych rád věděl pár rad ještě před koupí, ikdyž i kdyby měla nevim jaký mouchy nevim jaký jiný auto bych koupil pže do astry sem se nějak zakoukal :D :D mám v plánu pětidveř. 1.7 CDTi 74kW ... tak díkes za rady ;)

Reklama

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: OTéčkujem tady :)

Příspěvek od Oton » 09 led 2009, 21:19

můj názor je takovej ze každý auto ma svoje mouchy.některý to jiný zase tamto.ja jsem spokojenej i kdyz me pozlobila.pokud budes kupovat ojetinu tak urcite si vyžádá nejaky opravy,protoze neni novy.asi tak :roll:

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 09 led 2009, 21:28

dikes za nazor:) tak určitě ojetinu, ale nechci aby měla víc jak 100 nejlip min jak 90 000km, mam vyhlidlou 2004, 64000km a 199 000,- ale jeste hledam jak blazen..... ale právě mě zajímaj třeba největší mouchy právě Hčkový astry.....:) ale dik

FerdaXXL

Příspěvek od FerdaXXL » 09 led 2009, 22:23

Co se týče jízdních vlastností tak spokojenost. Oproti dobře zajeté Astře F je v nižších otáčkách línější, ale pokud jí člověk drží ve vyšších otáčkách tak prostě lítá. Ale ještě ji nemám moc zajetou (4200 km) takže se to možná ještě zlepší. Ale co se mě osobně nelíbí, že občas někde vrzne nějakej plast !!! Jednou tady a pak zase tam. Když opravím jedno vrzání začne vrzat někde jinde. Ale jsou to drobnosti. Ale pokud to člověk časem vychytá tak to bude super. Auto je prostorné a pohodlné. Dnes jsem jel ve Fordu Focus asi 1 rok starym a prostě DĚS. Seděl jsem vepředu jak sardinka a to byla sedačka až na doraz. Musel jsem si zpravit chuť jízdou v Astřičce. Vepředu je místa..... a pohodlné široké sedačky prostě bomba. A sedan má i více prostoru v zadu ;) Nelituji těch pár korunek co mě stála :!:
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 09 led 2009, 23:33

To je pravda!To se musí němcům nechat,že umí udělat hodně prostoru!A né jak v octávce vzadu!Nebo jak říká Ferda ve focusu!Plasty taky potvrzuju!Ještě jsem slyšel ,že se astry trpí poruchami startovacích lišt a tím že mužou prasknout svody !Ale nevím co je na tom pravda,protože se svodama tady mám problém jen já a jednu starou rozbitou startovací lištu mám v garáži taky snad jen já :( :D To jen tak co jsem slyšel a mě to muselo samozřejmě potkat! :evil: :roll:

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 11 led 2009, 18:38

Tak na jízdní vlastnosti se těším protože teď jezdím denně do práce Combem Bčkovim, je to 1.7D 42kW a jako o lenosti bych mohl jen a jen vyprávět ale na druhou stranu má najeto 225 000km a (musim zaklepat ;) ) bez větší závady a jezdí skorem furt stejně. Plasty to už beru teda spíš jako drobnost... ;) akorát to o těch svodech by mě třebas zajímalo :-o :) snad je to jen faktyš výjimka.... protože asi v červenci se chystáme právě s onou astrou do norska:) takže bych nebyl moc nadšenej kdyby mě nechala někde ve štychu... ale moc díky za další rady ;)

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 11 led 2009, 22:48

víc o svodech tady jsou tam aji nějaky fotky jak vipadá

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 12 led 2009, 17:30

Tak díky za odkaz, početl sem si:)... teď jen doufam že to třeba nebude problém nafty... ;) plánuju totiš sedumnáctku CDTi
A ještě sem se chtěl zeptat jestli byl někdo z vás s astřičkou třebas někde na dovče v cizině, tak 6-7000km a jestli to zvládla levou zadní rezervou;);) pže budu kupovat ojetou a ročník cca 2004-5... a v červenci jí prívě otestuju tak 7000km...

Samothe
Moderátor

Re: Poraďte s výběrem astry H

Příspěvek od Samothe » 12 led 2009, 20:13

odděleno,přejmenováno a přesunuto,myslím že tak to bude lepší ;)

Juray
Kontaktovat uživatele:

Re: Poraďte s výběrem astry H

Příspěvek od Juray » 12 led 2009, 21:13

OK :D dikiti moc;)

Odpovědět