Astra

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
droxp

Astra

Příspěvek od droxp » 07 dub 2012, 19:29

Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat. Koupil jsem tuhle Astru http://www.autanej.cz/karta_vozu.php?zn ... r=16082835 Auto šlape, výborně motor běží čistě žádne chrastění nic, interiér je taky nádherný, akorát ma najeto 140 000 km , má pravidelný servis, koupeno v čr. V bazaru mi tvrdili, že výměna rozvou je nutná až ve 160 000km najeto, já se ovšem dočetl, že výměna se dělá kolem 150 000km najeto, chtěl bych se Vás zeptat, která z těch informací je pravdivá a kolik to zhruba stojí. Ještě bych se chtěl zeptat jaké části jsou na voze nejporuchovejsi.

Kdyby ten odkaz tak tady je to sepsáno :)

Značka: Opel Astra 1.9 CDTi 110 Kw TEMP,Park.syst
Barva: bílá
Karoserie: kombi
Počet dveří: 5
Počet míst: 5
Rok výroby: 2008/05
Najeto: 139000 km
Druh paliva: nafta
Výkon: 110 kW (147PS)
Objem: 1900 cm²
Platnost STK: neuvedeno
Stav vozu: perfektní
Výbava: Aut. klimatizace, 4 x airbag, stabilizace podvozku (ESP), protiprokluzový systém kol (ASR), EDS, ABS, CD přehrávač, originál autorádio, imobilizér, el. okna, pevná střecha, posilovač řízení, palubní počítač, multifunkční volant, střešní nosič, indikátor parkování, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, centrál dálkový, tónovaná skla, otáčkoměr, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, 6 rychlostních stupňů, tempomat, zámek řadící páky, dělená zadní sedadla, příprava pro telefon, manuální převodovka, zadní stěrač, mlhovky, klimatizovaná přihrádka, deaktivace airbagu spolujezdce

Reklama

Frydex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Astra

Příspěvek od Frydex » 07 dub 2012, 23:24

Rozvody ve 150.000 km, nebo po desíti letech. Tak praví servisní knížka. ;)
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...." Obrázek

droxp

Re: Astra

Příspěvek od droxp » 08 dub 2012, 00:26

Děkuju a dá se to na tom autě nějak poznat ? A na které části auta si dát největší pozor co je nejporuchovější ?

Odpovědět