Re: Kupa auta-KUPENE:)
Re: Kupa auta-KUPENE:)
Dufam ze sa nenahnevate viem ze je tu na tuto temu vela odkazov ale zalozil som nov temu pretoze v nedelu by som si chcel ist do Nemecka po novy oplik a tak potrebujem vediet.
Auto ma: - Sport rezim a tiez IDS na co si davat pozor pri obhliadke?
- ma AFL xenony na co dat pozor?
- ma to DDS a parkovaci asistent na co dat pozor?
- ma to DVD 90 musi byt k tomu aj CD?resp. DVD?
- ako zistit ci ma auto Check control?
A este vsetky rady, ktore Vas napadnu.
Dakujem
Auto ma: - Sport rezim a tiez IDS na co si davat pozor pri obhliadke?
- ma AFL xenony na co dat pozor?
- ma to DDS a parkovaci asistent na co dat pozor?
- ma to DVD 90 musi byt k tomu aj CD?resp. DVD?
- ako zistit ci ma auto Check control?
A este vsetky rady, ktore Vas napadnu.
Dakujem
Naposledy upravil(a) papak13 dne 27 lis 2011, 13:00, celkem upraveno 1 x.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
- Reklama
Re: Kupa auta-SURNE!
První tři nevím, DVD asi bude potřeba a Check control zjistíš vyndáním žárovky ze zadního koncovýho světla..
Rozhodne bych vzal s sebou nejakyho odbornika ktery ma tech 2 nebo alespon opcom a auto pred koupi "napichnul"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dakujem to mam zabezpecene. Aj overenie historie aj overenie ci nie je auto kradnute,lizingovane, v exekucii a podobne somariny potrebujem len take drobnosti co som napisal po tej funkcnej stranke.
Tak rozhodne se s autem projed nez ho koupis, zacouvej si a tim si overis ze parkovaci senzory funguji v pohode, dds mi RomanK dodelaval takze ti to nepovim jak to overit, ale kdyz to tlacitko podrzis asi 4s melo by bliknout, delam to tak kdyz menim kola letni zimni a naopak aby se nastavil rozmer a nehlasilo to chybu coz se stane pokud to nevyresetujes. Snad to pisu srozumitelne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vie niekto kedy sa menia rozvody na motore Z17DTJ?
150 000 km nebo 120 měsícú.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Check Control nemam a vypalene ziarovky mi to na CIDe aj tak hlasi.Pepino_GH píše:První tři nevím, DVD asi bude potřeba a Check control zjistíš vyndáním žárovky ze zadního koncovýho světla..
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK