Ono uz je v dnesni dobe tak nejak jedno kolik ma auto najeto. Dulezitejsi je se vubec dozvedet jetli ty kolimetry opravdu sedi. No a kdyz jsem si vsiml ze mas zalusk na auto z AAA, tak zrovna udaji o poctu km a o podobnych detailech bych moc neveril. Jinak pokud majitel neni totalni vypatlanec a vubec hovado na motory (potazmo cely auto), tak motor vydrzi klidne i tech 400 000 Kc. Ale to nez nekdo najede, tak uz bude mit za tu dobu min. 2 dalsi auta
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Pokud je nekdo k motoru chova jako kokot, tak mu nemusi vydrzet ani 250 000 km. Je to hodne o individualnim pristupu. A ten se nikdy nikdo nedozvi. Leda ze bys to auto vlastnil od zacatku jen ty a nebo ze bys ho koupil od kamarada, o kterym vis jak se k autum chova
Opet je to hodne individualni zalezitost, ale ja osobne bych auto se 160 000 km nekupoval, resp. bych se nad tim hoooodne rozmyslel. Protoze za chvili mas najeto 200 000, za dalsi chvili 250 000 km a kdo pak takovy auto koupi? Ale pokud se ti auto libi a tak nejak i clovek resi cenu, tak do nej bez. Je mi jasny, ze co se nekomu zalibi, tak se mu tezko rozmlouva
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)