Správně ano, ta značka totiž slouží jen k jízdě nutné od prodejce na registraci, takže pokud náhodou policie zastaví v noci auto s touto značkou, ve kterém jedou čtyři lidi a auto je po střechu naložené věcmi na chalupu, tak bude mít řidič problém... Ta značka by se neměla zneužívat. Otázka je, nakolik je to dokazatelné - tady už spíš bude záležet na výmluvnosti toho řidičeWestler píše:Jeste doplnim, ze v aute s provizorni znackou (papirovou), by mel jet jen ridic. Osobni zkusenost nemam, ale zaslechl jsem ze s tim mel nekdo problem.
Přemýšlení o novém voze...
Re: Přemýšlení o novém voze...
- Reklama
Ještě doplním, že oficiálně je sedadlo nastavitelné v šesti směrech nutnou podmínkou k tomu, aby se dala do výroby zadat taky ta loketní opěrka, za tu nehoráznou ceníkovou cenu Je to ale jenom marketingový tah, jak vytáhnout z kupujícího ještě víc peněz - technicky loketní opěrka pasuje do všech sedadel, tedy i do toho základního, nastavitelného ve čtyřech směrech.norinco píše:Ahoj chlapi, mám jeden technický dotaz. Ve standardu háčka je "sedadlo řidiče nastavitelné ve 4směrech". Znamená to, že se dá nastavovat i nahoru a dolu? Nebo to je až za příplatek?
Díky Nor
Ahoj chlapi, chtěl jsem se zeptat, kde se vlastně vyrábí naše háčko? To čekání na nový autíčko je hrozný, tak a ať alespoň vím, kde ho dávaj dohromady
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Teraz už v PL Gliwice
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ano,Klasiky jsou z Polska..
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
me na muj dotaz ze zacatku brezna 2011 odpovedel vedouci prodeje z H.K. ze se vyrábí v Německu , Bochumi . ze by se stydel za polsko? nevim. snad jen jestli to je v TP.
Mám Caravan Classic a je vyrobený v Německu v Bochumi. Sedany se dělají jen v Gliwicích.norinco píše:Ahoj chlapi, chtěl jsem se zeptat, kde se vlastně vyrábí naše háčko? To čekání na nový autíčko je hrozný, tak a ať alespoň vím, kde ho dávaj dohromady
tak a vime. jaky sou tvy dojmy z auta?ja se stale rozhoduji a spořím. kdybych jeste necpal prachy do hauzu, tak by to nebyl takovy problem, ale takhle je to des.
Já mám také Classic a dle VIN je vyrobeno v Německu v Bochumi