Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Midzi,ale já mám pocit,že tohle je teprve ve stadiu návrhu,ne že už je to schválený,nicméně s jistotou to tvrdit nemůžu.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Jestliže jsi majitelem vozu,tak pravidelnou servisní prohlídku můžeš absolvovat,kde chceš.Firma musí mít živnost-fyzická i právnická osoba.Tato firma je povinna provést prohlídku celou,dle předpisu výrobce.Záruční opravu může provést pouze smluvní záruční servis\např výměnu vadné součástky v záruce\.Pokud nejsi majitelem\např leasing\,tak musíš dodržet podmínky majitele vozu,a leasingovky většinou mají v podmínkách smluvní záruční servis i pro pravidelnou prohlídku.
Byl jsem se podívat na Renault Megane a už si nejsem jistý, jestli Astra je ta nejlepší volba
Tak problém Renaultu není v tom si jej pořídit, ale následný servis. Oni totiž auta prodávají hodně levně, vybavená, navoněná, ale na následném servisu si tě pak vychutnají - ceny jsou většinou opravdu "libové". Mé předchozí auto byl Mégane, tak vím o čem mluvím - a to jsem neřešil žádnou vyloženě fatálku a nejezdil do značkového servisu. Kolikrát kvůli nějaké prkotině musíš měnit poměrně velký (a drahý) větší celek. Ceny náhradních dílů na Opla jsou oproti Renaultu opravdu více než lidové.
Ale tak já na megiho budu vzpomínat v dobrém, fakt mě moc neprudil, ale Zafira - to je rozdíl několika světelných let
Jasný,já to napsal,že se mě to slovní spojení líbí,navíc jsem ho pochytil před školou od žáčků asi tak 4-5 třídy
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
nase stare megany boli este poctive auta,ale odporucam zaujemcovi o renault,zohnat si Renault laguna ..je narvany elektronikou,ale zato parkovat moze rovno v servise.hombre_71 píše:Ale tak já na megiho budu vzpomínat v dobrém, fakt mě moc neprudil, ale Zafira - to je rozdíl několika světelných let
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
denny píše:Jestliže jsi majitelem vozu,tak pravidelnou servisní prohlídku můžeš absolvovat,kde chceš.Firma musí mít živnost-fyzická i právnická osoba.Tato firma je povinna provést prohlídku celou,dle předpisu výrobce.Záruční opravu může provést pouze smluvní záruční servis\např výměnu vadné součástky v záruce\.Pokud nejsi majitelem\např leasing\,tak musíš dodržet podmínky majitele vozu,a leasingovky většinou mají v podmínkách smluvní záruční servis i pro pravidelnou prohlídku.
jj presne ako pises