Kupa Astry Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupa Astry Caravan
Odradily jako jak ? Jako že je to moc, nebo jako že málo na ten rok ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
ja mam ten isty rocnik a mam 158tis. ale disel.
skor mi vadi ze pise zle startovanie a stracanie vykonu.
skor mi vadi ze pise zle startovanie a stracanie vykonu.
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Myslim moc celkove, ale sou lidi kteri s tim problem nemaji. Ja mam sice najeto skoro to samy uz ale auto mam od 83t takze vim co jsem menil od te doby.Frydex píše:Odradily jako jak ? Jako že je to moc, nebo jako že málo na ten rok ?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Čao. Také jezdím krátké trasy a mám diesel (najeto ani ne 60t km). Než měnit auto kvůli benzínu chci jít do webasta. Repas i s instalací se dá sehnat do 10tisíc a zánovní do 15tisíc co jsem koukal na net.miky_5 píše:caute,
koli kratkym trasam rozmyslam nad vymenou astri diesel za benzin-popripade benzin-plyn.
aky motor je najlepsi? pozeral som na 85kw ale tych je tu straaasne malo.
alebo malo by zmysel namontovat na diesel nezavisle kurenie ked jazdi kratke trasy?
Zichi
- destroyer_svk
Presne kvoli takymto nazorom sa stacaju kilometre ... jednoduchy trhovy mechanizmus - dopyt a ponuka ... dajme ludom to co chcu ... vacsina aut (vw group obzvlast) maju cca.rovnaky km najazd bez ohladu na rocnik :d A potom sa ludia po kupe cuduju,vsak to ma len 120tkm a servisku z Nemecka a je to Elegancemilosh píše:Cena celkem ok ale ty km by me odradily.
K tej Astre ... ten najazd vychadza +- 20000km/rok co si myslim ze je bezny standart,nic dramaticke a pravdepodobne bolo kupene na SVK (podla podznaciek).
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Raději si koupím auto, které má 180.000 než podezřelou vraždu, která se tváří jako voňavka.
Konkrétně tohle auto se mi podle popisu vůbec nelíbí a navíc na ten rok to stejně může mít klidně 250 - 300 tis.
Konkrétně tohle auto se mi podle popisu vůbec nelíbí a navíc na ten rok to stejně může mít klidně 250 - 300 tis.
Kupa Astry Caravan
Ale aj nemusi. Ja som predaval nedavno Gecko, r.v.2000 a mala 170000km, cize vek auta sa nerovna kilometrom. Moj nazor..
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, proto píšu: "může mít". Určitě to není rovnice rok = kilometry
Ale priznejme si ze auta co maji 150t a vic uz se proste vic s*rou a muze to byt slusna "kasicka". Ale at si kazdy koupi co chce, zeano.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja bych uz auto s takovym najezdem nebral! Nebudem si nalhavat ze tech 160k nebo kolik ma je uz proste moc. Samozrejme bych koukal po mensim najezdu a pokud jsou problemem penize, tak bych spis hledal 1.6 77/85kW verzi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)