Opel Meriva 1,7 CDTI, 74kW, 2004 - kupene
Re: Astra Caravan 1,7 CDTI, 74kW, 2007 - kupene
kks ty ma chces postrasit lebo som nekupil astru??
Opel Meriva 1.7 CDTI 74kW
- Reklama
- destroyer_svk
Hlavne nech si spokojny Ty sam
Ja som tiez bol v tom bazare ale vtedy tam nemali ziadnu adekvatnu Astru,musia nosit z Talianska auta ako hovoris lebo aj ten majitel (?) resp. predavajuci hovoril plynule taliancinou,az som bol prekvapeny.(telefonoval)
Inak s tou zarukou vseobecne by som velky optimista nebol,marketing autobazarov je jedna vec a realita druha.
Nech teda Meriva poslucha.
Ja som tiez bol v tom bazare ale vtedy tam nemali ziadnu adekvatnu Astru,musia nosit z Talianska auta ako hovoris lebo aj ten majitel (?) resp. predavajuci hovoril plynule taliancinou,az som bol prekvapeny.(telefonoval)
Inak s tou zarukou vseobecne by som velky optimista nebol,marketing autobazarov je jedna vec a realita druha.
Nech teda Meriva poslucha.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
nie zato ze si nekúpil astru,kúpil si to čo sa tí páčilo,ja som to napísal lebo ozaj išli take reči,ja len tak,ze dúfam ze si poriadne pozrel a tak..nafot potom aj interier
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
2 destroyer_svk - Dikes podla vsetkeho maju nejake zmluvy s oplom v taliansku, lebo dovazaju priamo od dilerov opel (overoval som si to), vlastne vsetky auta su z talianska.
Podla mojho nazoru auto nezazilo ani zimu, ten podvozok, podbehy, vsetko je krasne. Navyse auto mal original nejazdenu rezevu od opla, zdvihak auta tak isto opel - ani raz pouzity atd, su to malickosti, ale prave tie robia celkovy dojem.
2 silver - jaska pofotim hned jak ju vyfesakujem, hoci povedali, ze mi ju daju dokopy v bazari po ten ocistnej stranke, ale mne sa tie ich smrady co pouzivaju na palubovku priam hnusia, tak som im povedal nech len kufor vysaju (chlpy od psa).
Podla mojho nazoru auto nezazilo ani zimu, ten podvozok, podbehy, vsetko je krasne. Navyse auto mal original nejazdenu rezevu od opla, zdvihak auta tak isto opel - ani raz pouzity atd, su to malickosti, ale prave tie robia celkovy dojem.
2 silver - jaska pofotim hned jak ju vyfesakujem, hoci povedali, ze mi ju daju dokopy v bazari po ten ocistnej stranke, ale mne sa tie ich smrady co pouzivaju na palubovku priam hnusia, tak som im povedal nech len kufor vysaju (chlpy od psa).
tak to uz ano
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Re: Opel Meriva 1,7 CDTI, 74kW, 2004 - kupene
Tak dnes ma po telefonate do bazaru cakala celkom zla sprava, auto dnes podla planu nebude, kvoli vymene spojkoveho loziska, velmi sa k tomu pani v bazare nevyjadrovali a na moje otazky odpovedali oklukov, som zvedavy. Ked som stal pri aute a bol som sa na nom aj previezt, nic neklepalo ani pri volnobehu ani pri zaradeni jednicky, pokusal som sa pohnut aj na dvojke a vsetko v poriadku. Zajtra by to malo byt hotove...
no pekne,to je zaujimave ze ho maju vymienat v den prevzatia..neskutocnee
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
-
kolko ma najazdene km Meriva ? pises servisna knizka komplet, overoval si km ?
Ma najazdene okolo 150tisic...km su overene. Pocul som, ze pri tomto nabehu je to bezne menit.
2 Silver - auto je uz pripravene na prevzatie, len ja nemozem len tak pren ist ked mi zavolaju, tiez mam svoje povinnosti. Tak som to presunul na zajtra, snad bude vsetko v poriadku a zajtra si necham vsetko rad vysvetlit. Tak isto auto riadne prezriem a skontrolujem ci ma vsetko co pri prvej obhliadke a pojde opat aj na zdvihak...nepaci sa mi co spravili.
2 Silver - auto je uz pripravene na prevzatie, len ja nemozem len tak pren ist ked mi zavolaju, tiez mam svoje povinnosti. Tak som to presunul na zajtra, snad bude vsetko v poriadku a zajtra si necham vsetko rad vysvetlit. Tak isto auto riadne prezriem a skontrolujem ci ma vsetko co pri prvej obhliadke a pojde opat aj na zdvihak...nepaci sa mi co spravili.
no to ti veriim,komu by sa to pacio
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007