Kupa Astry Caravan
Re: Kupa Astry Caravan
mam to stejnak tak
leve zaslepka, prave na odemykani/zamykani zevnitr
leve zaslepka, prave na odemykani/zamykani zevnitr
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
Zdar já tam mám vypnutí parkovacích senzorů a zamknutí zevnitř
a povinný ručení je cenově stejné od 1.4 až po 1.8
mám 1.6ku a chtěl bych zkusit 1.8ku jestli je nějaký rozdíl mimo spotřeby
a povinný ručení je cenově stejné od 1.4 až po 1.8
mám 1.6ku a chtěl bych zkusit 1.8ku jestli je nějaký rozdíl mimo spotřeby
ASTRA H 1.6 85KW
Tak jsem taky koukal po těch 1,8 a je jich jak šafránu. Nebude lehké nějakou najít, aby to bylo za rozumný peníz...Když jsem jednu pěknou našel v Berlíně, tak zase doma neprošla barva . Holt do toho ženský asi smět nebudou mluvit
No co mi radil člověk který byl se mnou pro auto v německu tak
východnímu se radši vyhnout lepší kupovat směrem na mnichov
a v bazaru který vede autosalon
východnímu se radši vyhnout lepší kupovat směrem na mnichov
a v bazaru který vede autosalon
ASTRA H 1.6 85KW
Vybirej uz rovnou jecko ne? Tam je motoru na vyber dost a hlavne ceny uz jsou taky pod 300 za par let stary auto.PavelC píše:Tak jsem taky koukal po těch 1,8 a je jich jak šafránu. Nebude lehké nějakou najít, aby to bylo za rozumný peníz...Když jsem jednu pěknou našel v Berlíně, tak zase doma neprošla barva . Holt do toho ženský asi smět nebudou mluvit
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak tak vzhledem k cenam Jecek, ktery jdou furt dolu snad uz ani nema cenu kupovat Hacko. Tedy pokud nemas fakt hluboko do kapsy Jinak kdyz projizdim net, tak zasnu kolik si jeste lidi dokazou rict za Hacko
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No jo, kdyby člověk neměl hluboko do kapsy, tak neřeší nic a jde si koupit nové.
caute,
koli kratkym trasam rozmyslam nad vymenou astri diesel za benzin-popripade benzin-plyn.
aky motor je najlepsi? pozeral som na 85kw ale tych je tu straaasne malo.
alebo malo by zmysel namontovat na diesel nezavisle kurenie ked jazdi kratke trasy?
koli kratkym trasam rozmyslam nad vymenou astri diesel za benzin-popripade benzin-plyn.
aky motor je najlepsi? pozeral som na 85kw ale tych je tu straaasne malo.
alebo malo by zmysel namontovat na diesel nezavisle kurenie ked jazdi kratke trasy?
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
Cena celkem ok ale ty km by me odradily.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet