Tak to jsme dvacorsaczek píše:

A domluva byla bez problemu? taky jsme na to uvazovaly,ale nejak tohle nas odradilo...corsaczek píše:Koupil sem u Opel dealera v Německu, tak doufám, že máš pravduvojta píše:jo chce to kupovat auta s původem v čr a se servisní knížkou, to si můžete u servisu kterej je uvedenej v servisce vyžádat veškerou historii a máte jasno, nebo potom kupovat auto u opel dealera v německu (ne u přistěhovanejch polskejch, tureckejch a jinejch handlířů)...a nebo koupit nový
Já sem kupovala auto v Německu na dálku - respektive já to vyjednala, i když jsem se bála s Němcem mluvit do telefonu německy, ale šlo to a přítel si tam pro to pak dojel. Oni šprechtěj i anglicky, bez problémů. Tak pokud jde o jazyk a že by člověk nevěděl co a jak, toho bych se nebála, oni se všim pomůžou.X-Zack píše: A domluva byla bez problemu? taky jsme na to uvazovaly,ale nejak tohle nas odradilo...
Vzhledem k tomu, že se německy domluvím, tak nebyl problém. Auto jsem si našel přes internet, poslal mail s tím, že mám zájem a ať mi napíšou, jestli má nebo nemá ESP. Na to volali, domluvili jsme se, že mi auto rezervují (bez zálohy, jen faxový potvrzení). Domluvil jsem si termín na který zajistili zařízení převozních značek, v 10 dopoledne tam přijel a cca. v 13 odpoledne už frčel směr domovA domluva byla bez problemu? taky jsme na to uvazovaly,ale nejak tohle nas odradilo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |