Poraďte s výběrem astry H
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte s výběrem astry H
za zavolání do opla nic nedaš.cenu by ti rict měly.pak si Spocitej co te vyjde levneji.a uvidis.když jsem u nej byl tak me obhlídl auto,napíchl ho,podíval se jestli je vše jak ma,skontroloval kilometry,aktivoval zavírání oken na dálku přes klíč.a poradil s jednou opravou a skvěle si pokecás a vsechno ti řekne. vzal si za to 500kc.rikal ze u opla bych za to co mi udělal dal tak 1800kc i vic.tak si to Spocitej co by te vyšlo levneji a uvidis.
Naposledy upravil(a) Oton dne 23 led 2009, 22:09, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
tak to věřím že u opla by si vzali víc;) to mi štve že je to taká dálka...myslim že by se mi cesta těško vyplatila:( je to fakt něco přes 300km tam a 3000 zpět... poptam se..tady v okolí snad taky něco najdu takle kdo to dělá.... já jen že moje vyhlídlá vysněná vybásněná astra má mít 38 800km najeto tak ted věřit tomu bazaru lebo ne.... ma servisku a ma akorat prvni, druhej servis ma mit ted ve 40 000.... no radši bych jí pak někde napích....člověk nidky neví;) ikdyž to měl důchodce v německu jako prvni majitel...
JA to mam do brna taky 300km a uz jsem tam byl jen vloni 2x a letos taky pojedu urcite ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No tak to zapřemýšlím:D a odkud si?? To tady blíž neni nic podobnýho? vlastně skoro cokoli krom přímo u opla...
JA Usti nad LabemJuray píše:No tak to zapřemýšlím:D a odkud si?? To tady blíž neni nic podobnýho? vlastně skoro cokoli krom přímo u opla...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ahá, a to neni nic podobnýho třeba v chomutvě nebo mostě nebo podobně???
Tak konečně můžu srdečně prohlásit že toto téma opouštím;) dnes jsem si přivezl domu krasavici 1.7CDTi 74kW, před hodinkou sem jí teprve odstavil ( cca v 11 jsem vyjížděl z bazaru:) ), evidenčka, pojistka, za kámošma... a už s ní mám najeto 250km (bazar - domu..asi 180km...)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
gratuluju a přeju mnoho šťastných kilometrů!at z ni máš jen radost. ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
děkuji, jsem rád že už sem tak říkajíc
jeden z vás;);););)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Vítej do klubu...Juray píše:děkuji, jsem rád že už sem tak říkajícjeden z vás;);););)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)