Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Osobně při volbě úplně nového auta bych šel do J. Vývojově je to stále auto mladší o 5 let než H. Při dalším prodeji menší ztráta hodnoty, vzláště po najetí dalšího vývojového typu. V testech je vesměs považována vlastnostmi za menší Ignisii, která má zatím velmi dobré reference a také opět vrátili teploměr vody na přístrojovou desku, rozdílné roky vývoje budou také již asi znát. Pokrok se zkrátka nezastaví.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Reklama
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Suhlasim so stanom. O 3 roky bude mat H nizsiu hodnotu ako J. Proste je to starsi model a nik nebude davat velke peniaze za starsi mode, ked moze mat za mensi priplatok novsi. Teplomer mi na H dost chyba. A novy Sports Tourer je nadherny Chcel by som ho ako dalsie auto.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
JJ kdo ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já ten argument o tom, kolik za to auto dostanete, až ho budete prodávat, moc nechápu. Pro koho si to auto kupujete? Pro sebe nebo pro toho dalšího?
nekdo si chce auto nechat 10let, coz u novyho chapu a nekdo ho po 4 letech proda a koupi novy, pak to je jasny argument co se toho pripadneho prodeje tyce.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak tak, a kdo me a nekomu jinemu zaruci za kolik se Astra bude prodavat treba za 10 let. Za 100 tis. nebo jen za 50 tis.? A nebo ze by treba za 150 tis.? Takovy argument je opravdu trosku zvlastni Jinak ja bych radeji sel do Jecka. Proc kupovat zrovna ted jeste Hacko kdyz uz je a cim dal vic bude prece jen trosku out
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Kdybych mel ty prachy tak bych sel urcite do J presto ze H miluji.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Co myslite ako dlho sa bude este predavat Astra H ako nove auto v Opli??
Dokud nebude Astra K. Pak se bude Astra J prodávat jako Astra Classic IV. Teda pokud budou pokračovat v tom, co doteď s minulým modelem Astry dělali. Čili: Ještě docela dlouho