Tak ono je to jednoduchý - někdo si objednal základní výbavu Essentia a naházel do ní celkem velkou výbavu. Jinak já si myslím, že je ta cena dost vysoká. Dají ti na to aspoň záruku? Já kupoval před rokem v Německu u ofiko dealera Astru za 250.000 ve stejný, spíš lepší výbavě (až na to Navi), ale měla najeto 17.000...Gord píše:Mě přijde divný že u té mé vybrané http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6810743 jsou u takové výbavy zrcátka s plastu černýho a ne v barvě karoserie :-/
Nadešel čas
Re: Nadešel čas
- Reklama
tohle je buď vtip roku, nebo prodávam zítra Astru a jdu do tý ZafiryPepino píše:Nevím, ale za tyhle prachy jsem viděl Zafiru 1,9 CDTI s NAVI 70 a rok 2007...
Tak už si hledej kupce...corsaczek píše:tohle je buď vtip roku, nebo prodávam zítra Astru a jdu do tý ZafiryPepino píše:Nevím, ale za tyhle prachy jsem viděl Zafiru 1,9 CDTI s NAVI 70 a rok 2007...
http://www.tipcars.com/applications/a_s ... 7838290000
ta za 279000,- , má najeto 88000km, na tipcars nejde uložit přímo odkaz, jen poslat mailem, ale není tam za tu cenu jediná...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
čučím.bych asi ,ne asi ale určitě,volil tu zafiru než astru. záleží jak jsou pravdivé km. a v jakém je celkovém stavu.fotka je fotka .na živo to vypada jinak.můj názor.
Oton - jasný, ale říkám, ta cena za 5HB je přemrštěná, stačí se podívat jinde a jak vidíš, je z čeho vybírat...
Pokud by nevadilo, nahodil by si nějaký svůj typ?Pepino píše:Oton - jasný, ale říkám, ta cena za 5HB je přemrštěná, stačí se podívat jinde a jak vidíš, je z čeho vybírat...
už není
Pepino - ty jo, to fakt čumim Nicméně neni to 230, ale 280... Jinak souhlas s tím, že ta cena za 5HB je přemrštěná, zvlášť v dnešní době, kdy ojetiny jsou na dně...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
přemrštěna je určitě. hold to je brněnský BeeSko. určitě bych nebral 1 auto který vidím.pokud by se mi na něm teda neco nelíbilo.ja jsem byl na 5 místech než jsem ji koupil.a jak jsem dopadl.když jsem ji dovezl dom tak jsem po měsíci myslel že se mi auto rozpadne pod rukama. vybirat ale zase nepřebrat
Chlapi, já jsem asi ožralej , nebylo tam u toho černýho auta dopoledne 283000,-??
Já si vybral až tu třetí, prohlídlo ji x lidí a po 10000km se vysypala 1000km od domova...
Já si vybral až tu třetí, prohlídlo ji x lidí a po 10000km se vysypala 1000km od domova...
Chlapi vy mi dáváte, ve středu se na ni jdu mrknout s mechanikem co na to řekne. Nejhorší je že toho mechanika můžu tahat jen po Brně a jet to koupit sám někam mimo se fakt bojím.
už není