Tlačítko SPORT + IDS Plus
Re: Tlačítko SPORT + IDS Plus
nevim mě ty sportovní jako nějakej extra šlágr nepřijdou, nám starším se do nich a z nich akorát hůř leze
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
mám taky dva konektory a ids nemám, na druhém konektoru mám kontrolu opotřebení brzdových destiček...Westler píše:Na tlumici je svorkovnice, musi mit 2 konektory - pokud je to IDS+. Resp. z te svorkovnice musi vest 2 kabely - jeden k ABS, jeden k tlumici.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
pmo: Tak to se omlouvam, spletl jsem si to s konektorem pro opotrebeni brzd. Tak ze by tam byly 3 kabely?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
asi jo, celkem se tam dají připojit čtyři konektoryWestler píše:pmo: Tak to se omlouvam, spletl jsem si to s konektorem pro opotrebeni brzd. Tak ze by tam byly 3 kabely?
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
Výbavu najlepšie zistíš podľa VIN. Mne to chalan z OC fóra poslal detajlne rozpísané. Myslím že je to aj v EPC.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
vojta píše:nevim mě ty sportovní jako nějakej extra šlágr nepřijdou, nám starším se do nich a z nich akorát hůř leze
Máš recht. Taky mám co dělat abych se tam nasoukal.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Asi nemyslíš OverClock forum, že? Co to znamená, abych to tedy mohl najít a co je to EPC?Kesi píše:Výbavu najlepšie zistíš podľa VIN. Mne to chalan z OC fóra poslal detajlne rozpísané. Myslím že je to aj v EPC.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
EPC je elektronický katalog náhradních dílů Opel/Vauxhall, jestli chceš znát výbavu auta, kterou mělo při sjetí z linky, pošli mi VINko v SZ
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nemohu, ještě auto nevlastním, teprve si vybírám, resp. už mám teoreitcky vybráno, jen koupit... Jak vidím v katalogu 2008 tak Sport verze je snížená a Cosmo nikoli, platí to i o 2005-2007?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
aha, ale i tak, kdybys měl už vybrané a chtěl to proklepnout, klidně napiš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: