Recenze na Astru H

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
beavis

Re: Recenze na Astru H

Příspěvek od beavis » 30 lis 2011, 11:32

Jezis, zvlastni test :-( Holt jim asi v redakci Opely nevonej :?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Reklama

Nerez

Příspěvek od Nerez » 30 lis 2011, 13:09

No, já mám teda benzín, takže ty mínusy co se týše motoru nemohu hodnotit, ale třeba to horší odhlučnění interiéru beru, je to pravda, plechový zvuk při zavírání dvěří taktéž. Ovládání klimatizace dole mi nějak nevadí. A nečekaně nezapoměli zopakovat, ovládání páček pod volantem :mrgreen:

Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray » 30 lis 2011, 13:12

Moc se mi nezdá, že by ta silnější 1,7 byla hlučnější, ale ta má je na dálnici proti TDI docela tichá mi přijde. Pán to asi srovnává s S-classe ne? A páčka blikačů se dala jak jinak než čekat :)

norinco

Příspěvek od norinco » 30 lis 2011, 13:26

RomanN píše:Test Opel Astra Classic Caravan 1,7 CDTI – Květina v letech http://www.auto.cz/test-opel-astra-clas ... tech-63425
Zajímavá recenze. Některý věci mě fakt dostaly :-)

1) Středový displej složený z velkých čtverečků a zřejmě zažil už císaře Josefa.

2) Odbočovací světla navíc vydávaly zvuk jako staré kukačky.

3) A teď pozor – tahle Astra má pod přední kapotou plynovou vzpěru! Že by jich měli na skladu přebytek?
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 30 lis 2011, 15:37

ad 1) maj pravdu
ad 2) názor debila kterej nebere nic jinýho než zvuk blinkrů ve vw
ad 3) to je prvkem luxusní výbavy za tučnej příplatek u VW tak že se nedivim že je z toho udělanej

jinak co se týká hluku atd tak slavný 2.0 tdi v transporteru neni o nic tišší, taková základní věc jako rozvod vzduchu nad nohy uplně chybí (výdech topení fouká z boku na pedály takže topení na max, xicht uvařenej a nohy zmrzlý), tuhá spojka, tuhý řazení, no prostě může mi zas někdo vyprávět jak je vw boží a nepřekonatelný, tim neřikám že je tranďák špatnej ale rozhodně to neni zázrak, každá automobilka/model má svý mouchy
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 30 lis 2011, 15:52

me taky prijde pri ruznych testech ze je moc vyzdvihovano vw..temer vse je porovnano s vw..koncern spatny auta nema ale nemyslim ze by to zas bylo neco extra,kazda automobilka ma sve mocuhy to je fakt!
Opel Astra OPC

destroyer_svk

Příspěvek od destroyer_svk » 01 pro 2011, 11:28

Tieto testy vzdy so zvedavostou citam ... tak isto ako bol raz uverejneny test Octavia Combi-Astra H Caravan-Peugeot 307 SW - Seat Toledo co bolo tiez zaujimave citanie (mozte 3x hadat kto vyhral) ... redaktorovi tohto testu objektivita znacne nic nehovori.Este mi akosi chyba ze nespomenul ze Astra H nema teplomer chladiacej kvapaliny ... ach jaj,tie Astry H - aj sa cudujem ze na nich niekto vobec jazdi ??? :mrgreen:
Len tak zo zvedavosti by ma zaujimalo ako by sa tento redaktor vyjadroval na adresu takej Octavie Tour II 1,4 MPI kde bez priplatkovej vybavy (paket WSP) je to hole,bose auto ... bez radia,bez bocnych list na dverach a so super atmosferou (motor).Inak myslim ze v CR sa 1,4-tka ani nepredava,to len u nas. :D
To len tolko k objektivite.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX

Nerez

Příspěvek od Nerez » 01 pro 2011, 14:01

No, Škodovka aby si nepošramotila pověst, tak jim nedá k testu Toura v 1.4 v Social edition, ale pošlou jim Toura s cenovkou 400 tisíc, to je jasná věc.
I já čtu tyhle testy ze zvědavosti, ale vždycky se musím na*rat, když je mínus ovládání páček pod volantem, nebo třeba přístrojová deska :evil:
Naposledy upravil(a) Nerez dne 01 pro 2011, 14:12, celkem upraveno 1 x.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 01 pro 2011, 14:06

Zrejme samy puntickari a esteti delaj ty testy :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Odpovědět