Astra H 2008 - nízké sedadla?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Thom

Re: Astra H 2008 - nízké sedadla?

Příspěvek od Thom » 23 úno 2013, 23:08

mno chtěl jsem to napsat hezky :)

z toho co jsem věděl, viděl a vycítil... si myslím a doufám, že to nebylo kvůli tomu, že by ta astra byl nějaký podvod, ale "jen" kvůli tomu, že prostě chtějí prodat... snad to tak opravdu je...

ale jak jsem napsal... nemá to smysl řešit... jestli je to ok řekne Roman a na zbytku tak moc nezáleží, i když se mi to samozřejmě nelíbí a je to smutné...
---------------------------
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

Reklama

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 23 úno 2013, 23:13

můžeš být rád že je to takhle v ČR :) jednou jsme jeli do Německa pro auta které bylo týden předem zamluvené. 10 km do cíle co nám chybělo telefon ať nejezdíme že auto je prodané. Nějak by o nevadilo kdyby cesta nebylo 400km tam a 400 zpátky :D. Dneska kdo dřív příjde ten dřív bere.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

oblhut

Příspěvek od oblhut » 23 úno 2013, 23:17

Jako promin,ale podle toho co píše to nemá s tím kdo dřív přijde absolutně nic společnýho.Jsem opravdu zvědav,jak tohle dopadne :?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 23 úno 2013, 23:24

no já se taky hádat nechci :) mě jen zarazilo to že pokud byli na nějakou hodinu domluveni tak nechápu proč volali o něco dřív že tam je jiný zájemce který to chce koupit. Kdyby prodejci řekli druhému kupujícímu,promiňte čekáme na určito hodinu zájemce který to má domluvený bylo by to férovější jednání ze strany prodejce. Každopádně jsem taky zvědavý jak tohle dopadne.
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

oblhut

Příspěvek od oblhut » 23 úno 2013, 23:31

Myslím,že nemá smysl to komentovat,to je tak okatý a smrdí to až hrůza :lol: no uvidíme.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 23 úno 2013, 23:48

myslím,že tě chtěli prostě zlomit,ať to z fleku koupíš,tyhle telefonáty můžou mít domluvený mezi sebou a celý mi to připadá včetně tý slečny,co volala ráno,jak praktiky prodejců nádobí na zájezdech pro seniory....nejspíš budu jiná povaha,ale já bych je asi poslal do p....,co to na mě zkoušej.....tohle rozhodně není fér obchodnický jednání,když tě od začátku postavěj do pozice,že pokud nebereš,tak už nebude....samozřejmě že auto chceš,jinak by ses na něj nejel dívat,ale zase nejsi blázen,abys vypláznul takovou částku naslepo,že ti někdo,kdo nebude hradit případný investice řekne že je to v pohodě....celý mi to přijde jako : kup,zaplať,neotravuj,neprodlužuj a vypadni,kdyby něco,tak jsme se neviděli....kašli na jejich nátlak,buď bude nebo nebude,myslím,že druhej kupec,kterej je tak hrr to koupit,je jen blaf....je lepší počkat na Romana...aspoň dle mýho...neboj,vím jaký to je,těšit se jak malej kluk na něco,ale právě proto,že ti nepřeju případný neplánovaný problémy s astřicí,tak říkám tohle...
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 24 úno 2013, 00:05

Podle tohoto inzerátu to vypadá, že auto bylo vloženo 16.2. (rok nevím) ve 04:22 a podle mých zkušeností je hezké o kousky za dobrou cenu zájem a dlouho nevydrží. Na druhou stranu ale auto má STK do 3/2014 což znamená před rokem....
http://opel-astra.autoplaneta.cz/opel-a ... 88944.html
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301

kulisek91

Příspěvek od kulisek91 » 24 úno 2013, 00:45

zdá se mi to nebo to má poškrábanou masku?

Thom

Příspěvek od Thom » 24 úno 2013, 00:50

kluci naprostý souhlas... všechno co píšete jsem sám vypozoroval jen jsem své vlastní soudy sem nepsal.... napsal jsem jen to co se stalo... ale víte.. sám jsem obchodník a z mého pohledu to bylo jak jsem napsal... tedy snažili si mě zavázat, abych koupil co nejrychleji, což opravdu nemusí být o tom, že je produkt špatný, ale prostě "jen" o tom, že chtějí prodat hned... teoreticky je však opravdu možné, že tam ten zájemce byl, ale že já jsem měl na auto rezervaci a tak chtěli dodržet slovo, no kéž by to tak opravdu bylo! - mno smějte se mi, ale rád hledám v lidech dobro :) a ne není to naivita... :ugeek:

RomanK:
je to sice původ Německo, ale ne současný dovoz... auto asi od roku 2010 mělo Olomouckého majitele, proto rok stará STK.. teda jestli jsem správně pochopil myšlenkový pochod :)
a prosím SZ, kdy bychom tam mohli zajet... jestli je možná až ta středa nebo i pondělí... a to kdykoliv, klidně hned ráno, jak to bude vyhovovat.
Pokud to jen trochu půjde tak se přizpůsobím... zavolal bych, ale nechci o víkendu honit po telefonu a stejně bych se na služební asi nedovolal... děkuji!

kulisek91: myslíš ten odraz sloupů pouličního osvětlení? :D přítelkyně si taky myslela, ale mrkni na další fotky a podobný škrábanec bude trošku jinde - podle úhlu fotky...

EDIT: fullscreen fotky zde http://www.tipcar.cz/inzerat/opel-astra ... 82090.html
Astra H 1,8 XER 103kW
facelift 2008, Sport packet
hatchback

Nerez

Příspěvek od Nerez » 24 úno 2013, 00:57

Až koupíš, čenžnem motory, když se ti těch kobyl zdá až moc :lol:

Odpovědět