Konkurence Astry H
Re: Konkurence Astry H
jsem si za poslední dva dny co jezdím do práce všiml že se nám v Brně přemnožili nějak parníky typu Audi Q7
už není
- Reklama
Jojo, minulá verze Agily byla Suzuki Wagon R+, současná je Suzuki Splash.FerdaXXL píše:tak to je pro me zase novinka
Gord píše:jsem si za poslední dva dny co jezdím do práce všiml že se nám v Brně přemnožili nějak parníky typu Audi Q7
Q7 a X6
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
no to je hodně velká a silná konkurence
v X6 jsem seděl a koukal na tv ![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
...ta KIA ceed je fakt zaujimava, hlavne 7 rocna zaruka, a vraj po 2 rokoch od uvedenia do prevadzky su uz pekne vyladene aj motory
brat ma trojkoveho focusa, je to dobre auto a ten velky kufor, no parada, aj vnutorny priestor je dostatocny a porovnatelny s h astrou, tak neviem odkial beriete tie nezmysli o priestore![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
brat ma trojkoveho focusa, je to dobre auto a ten velky kufor, no parada, aj vnutorny priestor je dostatocny a porovnatelny s h astrou, tak neviem odkial beriete tie nezmysli o priestore
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Tak pani a co tak Renault Megan? preco ho nespominate? mne sa zda, ze je pre Astricku priamym konkurentom, ci nie?
Ale ty bagy by se mi (nejen) do auta vesly ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale aj tak najvacsia konkurencia pre astru H je novy model astry, keby som mal kupovat nove auto, tak urcite pockam...
No, ja jelikoz chci zase kombika tak nez ten vyjede to bude nejaky patek trvat a nez se ceny dostanou tam kde je dnes Hacko to je zalezitost 5 let
A myslim si ze nova astra uz nebude tak originalni jako G nebo H, uz to je proste designove sice nove auto ale spletes si ho s jinyma znackama hned, viz seat leon![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
A myslim si ze nova astra uz nebude tak originalni jako G nebo H, uz to je proste designove sice nove auto ale spletes si ho s jinyma znackama hned, viz seat leon
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet