Astra z AAAauto?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
couddy

Re: Astra z AAAauto?

Příspěvek od couddy » 02 zář 2014, 15:59

Hele nic ti nevymlouváme,ale ono to není tak, jak to na virtuální prohlídce vypadá. VINko pod inzerátem nemáš a tak se ti může (ale nemusí) stát, že ti auto za "rezervační poplatek" dovezou, ale "trošku jiné". Já si tak u nich nechal skoro dovézt tu zafiru 2.0T, která visí na autodiskont (já blbec nevěděl, že to je II.vé aaaa) no nic. Hádky po telefonu, kdy to půjdu zaplatit (volal jsem jim ve čt). V pátek nemohli pochopit, že jedu pracovně do zlína a volali mi, ať tu zálohu zaplatím ve Zlíně, na dotaz, že nemám čas hledat jejich pobočku ve zlíně, už byli krátcí, alel volali mi kvůli tomu 2.
Hele je to možná šťastný výběr, ale vždy je to nešťastná koupě. V mém okolí se nikomu nepovedlo koupit auto bez problémů. V počátcích klasika parkuješ, urazíš zrcátko, vypadnou druhé klíče, posléze servisky, bouračky, až vyměněné díly u auta, které si jeden den zarezervuješ a druhý den vyzvedneš..... je to banda.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti

Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda

Skicamp.cz
Private Ski School

Chcibytinstruktor.cz

Reklama

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 02 zář 2014, 19:16

Tiez sa pridavam k chlapom so zlou skusenostou. Svoju prvu astru som sa po roku a zisteni ze bola vazne burana rozhodol predat do AAA, isiel som tam vecer, drzali ma tam 2 hodiny, dohodli sme sa na cene a presvedcili ma ze to vybavime rano lebo vecer tam nemaju pravnika. Rano mi zavolali ze auto bolo burane inde ako bolo zistene pri prvej prehliadke a z dohodnutej ceny mi daju o 300 eur menej. Podarilo sa mi to zjednat na 200 eur iba preto ze som volal s veducim pobocky. Samozrejme o tyzden bola cela nalestena "ako nova" s prirazkou 1300 eur. Takze nikdy viac a radim ti ruky prec!!

Na tvojom mieste by som pre manzelku vybral Corsu predvadzaci kus, priamo od dealera opel, kde mas zaruku ze sa jedna o poctivy voz. Ako priklad by som uviedol toto auto: https://www.opel-akce.cz/skladove-vozy/ ... /car.xhtml cena je len o 10 tisic viac ako lestenka z Aciek, ale vies co kupujes. Ja som si takto zobral svoju sucasnu astru za super cenu (zlava bola 3700 eur a mala len 2000 km) a cely prvy rok som mal vonavku :))
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 02 zář 2014, 19:49

Taktiez sa pridavam , skor len ako predaj . Moju byvalu Astru chceli velmi , klasika ich sms ked date niekam inzerat ako ma pani XY zaujem ....povedal som si ze za nacenenie nic nedam , tak som tam isiel.
Samozrejme na mieste uz bola cena nizsia o tisic eur ako sme sa dohodli , servisku vzali , prezreli ze je v taliancine, nevadi dame druhu !!!!
Na nete je X clankov kde predane auta ,mali na buduci tyzden o 50 tisic km menej a 2hy majitel. Ked som sa tam bol pozriet rovno na auta (casu som mal samozrejme habadej lebo ma tam drzali 3 hodiny nez som prisiel na radu) ...mal som taky mensi zaujem o jedno auto , samozrejme cena uz bola ina ako na webe, proste nic nebolo od nich fer. Uplne som bol znechutený a isiel som prec. Teraz ked som predaval svoje auto opat mi samozrejme hned volali ze si to auto pamataju a ze ho chcu. Nemal som zaujem im ho predavat , popravde bal som sa ze by na mna vytiahli po case nejaku zavadu a tie ich podobne tahy. No povedal som im ze ked ho chcu tak nech si pren dojdu, odpoved bola ze mi zavola manazer..manazer na mna skusal ze nech to doveziem tak som to hned polozil.

A povestne su aj ich databazy (mam to od pracovnika AAA) , kazde ich auto je v databaze a pracovnici vedia co je tam pokazene (zamaskovane) a casom odide....tiez sranda....

Ale verim ze by si podobnu vonavku nasiel aj od nejakeho sukromnika ,alebo u predajcu v Opli.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Georgeisin

Příspěvek od Georgeisin » 03 zář 2014, 08:25

Tak Áčka prozatím svou pověst v mých očích nenapravila. Včera večer mi volá pobočka Sokolov, že auto je na místě, měl jsem s manželkou cestu kolem, takže jsme se tam po osmé večer stavil (pršelo a bylo šero), jen na rychlou obhlídku. Dnes mezi pátou a šestou jdu s kamarádem na zevrubnou prohlídku a auto vyzkouším na silnici.

Manželka si do auta sedla a já ho včera zatím jen obešel, říkám si, že spáry vypadají všechny ok. Otevřu haupnu, kontroluju v tom šeru hlavy šroubů, ohlodané byly ty, co drží haupnu, dále pak nárazník byl bezpochyby sundaván, na uchycení blatníků nebylo světlo, nějak to zvlášť kontrolovat. Řekl jsem jim, ať mi do zítra seženou pojistné události na tom autě, ať vím, jak velkou havárku má za sebou. Ten týpek, že prej to zkusí. Za dvě minuty bylo hotovo, bohužel jsem otrávenej. Mimo jiné gumy byly tak z 80% KO, takže je to stočený anebo vyměněný kola.

Pravděpodobně ho nevezmu, ale prohlídku dnes obsolvuju.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 03 zář 2014, 08:28

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Georgeisin

Příspěvek od Georgeisin » 03 zář 2014, 20:01

Celé to byl omyl.

Oba předníky blatníky byly sundané, haupna, nárazníky, všechny šrouby ohlodané. Zespodu je od místa řidiče čerstvě nanesený ochraný nátěr, ta guma jakoby, ještě to lepí, to musí být pár týdnů staré. A ten týpek z Áček mi tvrdí, že auto nikdy bourané nebylo. Úprava kufru pod deklem, to jsem ještě neviděl, takový jakoby pláty čehosi nanesený přes sebe a nastříkaný.

Dle win a cebie byly na autě dvě škodní události, detaily neznám neb to už je placené.

Nemluvě o tom, že auto bylo bez koberečků a všechny čtyři gumy na odpis.

Ani jsem v něm nejel, to by nemělo smysl. 2.000 mi vrátili, milion keců. Ještě lžou v tom, že jí mají na mototechně, jejich prémiová značka. Říkám jim, pojďme na mototechna.cz, není tam.

Lži a kecy.

Asi tak , Jirka
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW

rosta12345

Příspěvek od rosta12345 » 03 zář 2014, 20:06

Takže klasika AAA opět nezklamaly :x
ZAFIRA B 1,8 88KW Benzin

couddy

Příspěvek od couddy » 03 zář 2014, 21:06

Je dobře, že se o tom píše. Díky. Že jsi tam šel. ;)
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti

Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda

Skicamp.cz
Private Ski School

Chcibytinstruktor.cz

hazmec

Příspěvek od hazmec » 03 zář 2014, 21:10

Přidám sem print screen nabídky té Astry z webu - to až to bude někdo za pár týdnu číst, tak aby věděl o co se jednalo. Odkaz nebude fungovat věčně, že?
Astra AAA.jpg
Ve firmě jsme před půl rokem prodávali dodávku Iveco Daily z roku 2007 nalítáno cca 430tis., první maj.(firma), vzledově vypadala uspokojivě, chyběla vnější klika posuvných dveří, zadní vrata měla vařené panty elektrodou ( údržbář se snažil jak mohl) jedny byly vejš druhý trochu níž, v motoru se lehce ztrácela voda, byla načlá spojka, svítila kontrolka brzd ( byl přestřihlej kabel k senzoru destiček - chyběl), na autě byl firemní polep . Nikdo to nechtěl za 50tis ( bez DPH). Odvezlo se do áček, dostali za něj 45tis ( bez DPH). Druhý den se na webu prodávala tak jak to tam dali, neudělali na tom ani ťuk, žádný předprodejní servis. S financováním prodávali za 75tis, v hotovosti za 100tis, stav dobrý. Prodali to asi za týden.

By mě teda zajímalo, za kolik tu Astru tam vykoupily.
Naposledy upravil(a) hazmec dne 03 zář 2014, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon

Marek65
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek65 » 03 zář 2014, 21:12

O tom sa už popísalo veľa. Na internete sa nájde veľa nespokojných zákaznikov AAA. No ale tých spokojných je zjavne stále viac a všetko majú tak dobre právne ošetrené, že im nikto nič nemôže. Aspoň to tak vyzerá,vzhľadom že takto fungujú už hodne dlho a zjavne sa im stále darí.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet

Zamčeno