pročetl bych si i tohle vlákno
http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... &start=165
Pojisteni (havarijni, odcizeni)
- Reklama
-
Re: Pojisteni (havarijni, odcizeni)
diky moc...
takze oni to daji do sveho servisu a nacpou do auta neorigo dily, nebo dily z vrakovist... to pak nechapu proc jsou ty pojistky tak nechutne drahy... za takovy prachy takovy sluzby... ufff...
takze oni to daji do sveho servisu a nacpou do auta neorigo dily, nebo dily z vrakovist... to pak nechapu proc jsou ty pojistky tak nechutne drahy... za takovy prachy takovy sluzby... ufff...
Ahojte,mam na vas taku otazku,dneska som stal na parkovisku a chlapik cuval a suchol mi naraznik,nie je to nic hrozne,no spisali sme papiere kvoli poistke,zajtra ze vola do poistovne,no chcem sa opytat ci ma zmysel vlasne aj riesit takuto vec,ci to prejde poistkou.Mali ste uz takyto pripad? Popripade neviete kolko sa preplaca?Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
Neco podobneho jsem resil pred lety kdyz jsem prijel na parkoviste u baraku s nove nalakovanym naraznikem na gecku a syn souseda mi to hned odrel. Po "mensim slovnim vyreseni" co udelal jsme taky sepsali papir jako popisujes a pojistovna po nafoceni vyplatila cca 4000kc. Ale to bylo + - 5 let z5.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh: Dakujem,uvidim mozno to pojde aj prelestit len nechcem do toho rypat dokedy to neuvidi poistovak,ale ked to poistovak odfoti,tak tam da krizik s ,, takym klincom,, nie?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw