koupit či nekoupit?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: koupit či nekoupit?

Příspěvek od Mike.S » 09 bře 2011, 20:40

8-)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Reklama

nlibor

Příspěvek od nlibor » 16 bře 2011, 19:54

můžete mi někdo ověřit tohle auto dle VIN: WOLOAHL3575152242 prosím? Musím se dnes rozhodnout jestli jej vezmu, před chvílí jsem se na něj byl podívat
Astra H Caravan OPC, 1.9 CDTI 110KW, Z19DTH (2007)

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 16 bře 2011, 20:30

odepsal jsem Ti na SZ 8-)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Boyapunk

Příspěvek od Boyapunk » 22 bře 2011, 09:34

cau, sem tu novy, koukam po astre H kombi,benzin, neco jako je toto,nebo po nove nyni za rovnych 300tis s klimou,coz je dost, ale nebude to zadna vybehana vochechule.najezdim max 15tis/rok.auto si chci nechat hodne, hodne dlouho, pac si k vecem delam vztah. ted mam kadetta, mozna si ho jeste nekdo pamatujete, a nemohu si ho vynachvalit i s ulomenym kolem jsem dojel poslednich 60 km z dovoleny. nasel jsem toto auto, tak mi ho prosim zdrbnete.dik
http://www.cars.cz/xchanger/custom/autocartichy/cd2.jsp
tak jsem zkousel odkaz,ale asi nefunguje. je to na http://www.autocartichy.cz/

Opel Astra 1.6 i 16V, Klima, serviska Enjoy Kombi
Cena 116 583,- Kč
(cena s DPH: 139 899,- Kč)
možnost splátkového prodeje
bez DPH, možnost odpočtu DPH
Údaje o vozidle
Rok výroby 2005
Palivo Benzín
Tachometr 127 700 km
Objem a Výkon 1 598 ccm 77 kW
Karoserie Kombi 5-dv. 5-sed.
Barva modrá
STK/Emise 08.2011
Výbava vozidla
ABS, Alu kola, AirBag 4x, Převodovka manuální, Alarm, Imobilizér, Centrální zam. klíčem, Klimatizace manuální, Rádio přijímač, Servo, Dělená zadní sedadla, Elektrická okna, Elektrická Zrcátka, Nastavitelný volant, Otáčkoměr, Střešní nosič, Tónovaná skla, Venkovní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Zadní stěrač, Zámek řadící páky, Stav perfektní, I. majitel, servisní knížka, denní svícení, CENA UVEDENA S 20% DPH - MOŽNOST ODPOČTU DPH, VIN:W0L0AHL3565015323, přípr.pro telefon
Stav vozidla

Boyapunk

Příspěvek od Boyapunk » 22 bře 2011, 10:10

jo a jeste by me zajimalo kolik na aute tratite na cene za rok.kdyz si to vezmete, za kolik jste to koupili a za kolik to budete chtet prodat.
a jeste, ja za polovinu ceny novyho auta cca 300tis kc nemohu nikde najit rozumnou ojetinu, co nema natocito 180tis km a neni 6let stara. kdyz si vezmu ze jsou inzeraty s atrama rok 2008 a maj najeto 180tis,tak me jima hruza, ze neco takovyho koupim se stocenym tacho za velky penize. nechci sypat nejakejm idiotum,co nalestej gumy a stocej tacho a davaj auto pres 170tis. ach jo.

norinco

Příspěvek od norinco » 22 bře 2011, 10:42

Ahoj, já původně nechtěl ani slyšet o novým autě. Chtěl jsem max 2 roky starý s nájezdem +- 50tis a dovoz z Německa. CCa čtvrt roku jsem sledoval všechny možný německý servery o jetinách a závěr byl takový, že auto s mýma požadavkama by vyšlo na 11 - 12 tis euro.
Proto jsem využil 24 hod. opel a objednal nový s trošku horší výbavou než byly ty z Německa. Ale budu mít nový, s plnou zárukou a dobrým pocitem :-) Auto budu mít dokuď bude provozuschopný. Nepatřím mezi ty, co mění auta jako ponožky.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011

tlumex

Příspěvek od tlumex » 22 bře 2011, 10:49

Hlavně tu koupi neuspěchej, já hledal auto tak půlrok,taky mě jímala hrůza,když jsem viděl kolik mají nalítáno třeba auta z DE , 3 roky starý,kolem 250.000 km i víc.
Nakonec jsem ho koupil od jednoho prodejce, který odkupuje firemní auta z ukončených leasingů,všechno bylo OK,auto v bezvadným stavu,jasný původ,i km seděly a za celkem rozumnou cenu a v solidní výbavě. Příští auto budu kupovat zase takto, než někde po bazarech nebo v AAA !
Prohledej si forum, jsou tu odkazy na tyhle firemní skončené leasingy, třeba ti to pomůže při rozhodování, hodně štěstí při výběru a vítej v klubu.
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH

Boyapunk

Příspěvek od Boyapunk » 22 bře 2011, 11:12

a ja myslel, ze sem posledni na svete, co netoci auta. hele, dali ti neco navic k autu, nebo jsi nesmlouval. myslim, ze po 24hod opel klesly ceny niz a uz zustaly. podle me vybava vic nez dostatecna. klidne bych bral i klicky v predu, jelikoz mam kamarada-souseda praktika, co opravuje elektriku u aut a kdyz vidim,jak se prezmoulavaj draty ve dverich, jsou studaky v elektronice, tak radsi co nejmin elektriky. jeste by me zajimalo jakou mate opotrebovanost interieru,rekl bych ze najetych sto tisic je na dnesnich autech hodne malo znat hlavne teda v interieru, osahanej volant je mozna az po 150tis km.hlavne kdyz v tom jezdil vetsinou jeden clovek.
a jeste preci jen jeste dotaz,na cem vsem se ted v astre h setri? nejspise lak, bojim se aby to nebyla i antikorozni ochrana, preci jen driv takovy kombi stalo dost pres 400tis, tak jestli auta pred krizi nebyly preci jen lepsi. namatkou zminim,ze u skody fabia pry byly,nevim jak ted, montovany misto hadicek k ostrikovacum trubicky a ze kdyz primzly tak praskaly a to je jen drobnost i kdyz majitelka si to asi nemysli,pac ji to teklo do elektroniky.tak zatim dik

Dalik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalik » 22 bře 2011, 11:28

Vzhledem k tomu, co jsi psal ve svém úvodním příspěvku, bych šel do nového vozu. Určitě tu zazní i padné argumenty, proč ne, ale byl jsem v podobné pozici a věřím, že se mi to za těch několik let svým způsobem "vrátí".

smileboy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smileboy » 22 bře 2011, 11:57

Hlavně tu koupi neuspěchej, já hledal auto tak půlrok,taky mě jímala hrůza,když jsem viděl kolik mají nalítáno třeba auta z DE , 3 roky starý,kolem 250.000 km i víc.
Nakonec jsem ho koupil od jednoho prodejce, který odkupuje firemní auta z ukončených leasingů,všechno bylo OK,auto v bezvadným stavu,jasný původ,i km seděly a za celkem rozumnou cenu a v solidní výbavě. Příští auto budu kupovat zase takto, než někde po bazarech nebo v AAA !
Prohledej si forum, jsou tu odkazy na tyhle firemní skončené leasingy, třeba ti to pomůže při rozhodování, hodně štěstí při výběru a vítej v klubu.
Jsme na tom podobně, hledal jsem hledal, až jsem našel auto z operativního leasingu s poctivejma kilometrama, se zcela jasnou servisní historií, i když sem tam s nějkým škrábanečkem na laku. Radši ale budu mít škráblý lak než abych pak zjistil, že tam moje blyštivá kráska má o kilko stočenej tachec.

P.S. Zejtra jdu koupit korekční sadu k dealerovi Opel a zkusim ty škrábance trochu skrýt:)
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!

Odpovědět