V sadě Elegance jsou el.ovládaná zrcátka. Těžko říct, zda se budou umět i sklopit.sauce píše:Musím tě zklamat, nebude - sklápěcí zrcátka v elektronické sadě obsažená nejsou.
Opel 24 hodin !!!!!!
Re: Opel 24 hodin !!!!!!
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
- Reklama
Jsou jenom el. nastavovatelná, ne sklopná - taky mám sadu Elegance...
Není to trochu hodněTak já už háčko objednal. Vzal jsem 1.6 v kombíku s elektronickou a elegance sadou, zabezpečením, metalízou a pár drobnostma. Necelých 350 tis s DPH je slušná cena. Navíc 6 let záruka na motor a převodovku.
Mě vychází u 1.6 ( elektronická, elegance, optická sada, zadní okna v elektrice, hlavové airbagy, aktivní opěrky hlavy, metalíza ) cena 337 000 !
Mám tam ještě alarm a hagusy. Chtěl bych se zeptat, jak je to s lištama na dveřích (ochranné lišty)? Jsou v základu nebo jsou v nějakém setu?
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
Ochranné lišty na dveřích u Classic III nejsou v žádné sadě výbavy a nedají se ani doobjednat samostatně.
Ochranné lišty se dají samostatně doobjednat. Já je tam mám.Taky černé
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
To jo, už je mám taky Já tím myslel, že se nedají objednat přímo do výroby. Dodělat posléze samozřejmě jdou, ale ve fabrice ti je tam nedají.
Máš asi pravdu mě je tam dával prodejcesauce píše:To jo, už je mám taky Já tím myslel, že se nedají objednat přímo do výroby. Dodělat posléze samozřejmě jdou, ale ve fabrice ti je tam nedají.
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
700 potencionálnych nových členov
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan