Výběr auta a motoru
Re: Výběr auta a motoru
Ak diesel, tak 1.9CDTI 88kW. 1.7CDTI ma moj neoslovilo napriek tomu, ze s nim teraz jazdim. Benzin ti poradia majitelia benzinu Tu 1.8 vsetci chvalia
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- Reklama
Já mám kabrio od Opla. Už dva a půl roku. Dovezl jsem si ho z Frankfurtu.
Vyráběly ho na linkách GTC v Russelheimu. A jako ojetina je levnější jak jiné značky.
Auto je styl dva v jednom (Cupe Cabrio). A jsem s ním spokojen.
A když střecha zazlobý dá se natáhnou manuálně. U ostatních značek s pevnou střechou asi né.
V autě mám motor 1.9 CDTI 110Kw. A funguje dobře. Spotřeba kombinovaná 6.5L dálky 5.3L a na dálnici jde udělat i 4L/100km.
Když se pro Opla rozhodneš poradil bych ti ať auto má CID(Colour Info Display)
Dá se upgradovat a s modulem jdou napojit dva video vstupy. Dále Bluetoth, tempomat ten dokáže srazit spotřebu.
Kupoval jsem ho protože se do něj vejdu a má nejvíc místa i vzadu ze všech značek.(měřím 2m)Vyráběly ho na linkách GTC v Russelheimu. A jako ojetina je levnější jak jiné značky.
Auto je styl dva v jednom (Cupe Cabrio). A jsem s ním spokojen.
A když střecha zazlobý dá se natáhnou manuálně. U ostatních značek s pevnou střechou asi né.
V autě mám motor 1.9 CDTI 110Kw. A funguje dobře. Spotřeba kombinovaná 6.5L dálky 5.3L a na dálnici jde udělat i 4L/100km.
Když se pro Opla rozhodneš poradil bych ti ať auto má CID(Colour Info Display)
Dá se upgradovat a s modulem jdou napojit dva video vstupy. Dále Bluetoth, tempomat ten dokáže srazit spotřebu.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
jestli nastartuješ, ujedeš 8 km a pak zase zpět, to převážně, nad dieselem ani neuvažuj....
tohle bych běhal nebo jezdil na kole, pro udržení fyzičky
tohle bych běhal nebo jezdil na kole, pro udržení fyzičky
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Musel jsem odběhnout, tak ještě doplňuji.
Z motorů doporučuji jasně benzín 1.8 103Kw. Je na tak těžký auto plně dostačující.
Nekupovat slabší. A pokud chceš výkon tak benzín 1.6T 132Kw.
Doporučil bych ti něco takového
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Já jsem si vybral 1.9CDTI protože jsem neměl dost informací. A o Astra webu jsem nevěděl
V autosalonu na Primě testovali Kabrio pouze s 1.9CDTI 110Kw. A prošla hodně dobře. (Chvalili jí)
A můj kámoš si koupil Vektru s tímto motorem.
No tak jezdím s tímto motorem. Přede jako kotě na diesel je až moc tichý a žádnou opravu nechce. Tak dobrý.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9 CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Z motorů doporučuji jasně benzín 1.8 103Kw. Je na tak těžký auto plně dostačující.
Nekupovat slabší. A pokud chceš výkon tak benzín 1.6T 132Kw.
Doporučil bych ti něco takového
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
Já jsem si vybral 1.9CDTI protože jsem neměl dost informací. A o Astra webu jsem nevěděl
V autosalonu na Primě testovali Kabrio pouze s 1.9CDTI 110Kw. A prošla hodně dobře. (Chvalili jí)
A můj kámoš si koupil Vektru s tímto motorem.
No tak jezdím s tímto motorem. Přede jako kotě na diesel je až moc tichý a žádnou opravu nechce. Tak dobrý.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9 CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Ahoj, mám také dotaz na motorizaci, tak nebudu zakládat nové téma. Chtěl bych do zimy něco vybrat a základní kritérium je Caravan v benzínu ideálně 1.8 (140hp). Najedu tak jenom cca 8tis za rok. U nás je výběr docela omezený, občas se něco objeví ale pokud se chci vyhnout věcem jako AAA tak toho moc nezbývá, spíš jen 1.6 nebo nafta, takže si pro to nejspíš dojedu do německa, mám možnost podvalníku, i německy mluvícího přítele, který mi to i omrkne a sám nakupuje pouze z D.
V tamní inzerci se objevuje ale i pár kusů 2.0T a 1.6T které jsou většinou za podobné peníze jako ta 1.8 no a zkrátka mi to trochu šrotuje, zda by to nebylo přeci jen o dost víc muziky. Jezdím s lehkou nohou, ale po motorizaci 1.4i (xsara) chci něco živějšího, s tou mimochodem jezdím za 6l, ale to vím, že u každého dalšího auta už bude utopie, ale v kombinaci s malým nájezdem nic co mi bude zásadně vadit. Město téměř nejezdím spíš přesuny okolo 150km tam a zpět. Je to tak, že by mě ty oturbené verze sežrali i s kalhotama? nebo se s tím dá v klidu žít? ps: vím že tu je téma na spotřebu ale to neřeší komplexní náklady a navíc je tam 99 stran a všichni popisují kolik jim žere jejich 1.6
dík za názory!
V tamní inzerci se objevuje ale i pár kusů 2.0T a 1.6T které jsou většinou za podobné peníze jako ta 1.8 no a zkrátka mi to trochu šrotuje, zda by to nebylo přeci jen o dost víc muziky. Jezdím s lehkou nohou, ale po motorizaci 1.4i (xsara) chci něco živějšího, s tou mimochodem jezdím za 6l, ale to vím, že u každého dalšího auta už bude utopie, ale v kombinaci s malým nájezdem nic co mi bude zásadně vadit. Město téměř nejezdím spíš přesuny okolo 150km tam a zpět. Je to tak, že by mě ty oturbené verze sežrali i s kalhotama? nebo se s tím dá v klidu žít? ps: vím že tu je téma na spotřebu ale to neřeší komplexní náklady a navíc je tam 99 stran a všichni popisují kolik jim žere jejich 1.6
dík za názory!
Doporučení je jasný 1.8 benzín 103Kw 140hp. Tento motor je nejspolehlivější.
A i s tak těžkými auty to umí rozjet.
Kupovat v Německu od německého prodejce a vyvarovat se "určeno pro export import".
Na tyto auta se nevztahuje záruka a proto se pod tímto nápisem prodává hodně šrotů.
A i s tak těžkými auty to umí rozjet.
Kupovat v Německu od německého prodejce a vyvarovat se "určeno pro export import".
Na tyto auta se nevztahuje záruka a proto se pod tímto nápisem prodává hodně šrotů.
Měl jsem Vectru B sedan s 1.8 85Kw motorem. Poté dva roky Turbonafta Mazda6 wagon 2.0 89Kw 320Nm A Vrátil jsem se zpět k Oplu a benzínu. Nyní mám měsíc Astru H caravan sport 1.8 92kw a musím říct oproti starší verzi motorizace je ten kousek výkonu znát a po přesednutí z turbonafty jsem s výkonem naprosto spokojen. Navíc tlačítko sport je kouzelné a mimo ztvrdnutí tlumičů umí i lepší reakci na plyn a je to živější. Já volil starší typ 92Kw díky jeho jednoduchosti a bez časování ventilů. Už si žádná kurvítka typu turbo, dvouhmota, časování ventilů, absence hydroštelů... dopřávat nehodlám. Takže motor 1.8 se 103Kw musí být naprostá paráda. Nebál bych se toho.
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+
Ok, nebudu si zbytečně komplikovat život a budu hledat tu osmnáctku. Škoda jen že se opravdu v ČR nevyskytují.
Zdravím všechny.
Oživuji téma.
Po nějakém čase a zkušenostech přemýšlím o návratu k háčkové Astře, ale v benzínu. (měl jsem naftu)
Nejprve jsem jako jasnou volbu měl 1.8.. jenže je jedna věc.. totiž spálil jsem se s Focusem 1.8, který je zpřevodovaný tak na ježdění kolem komína. Na dálniční ježdění to není. Teda bez ochranných pomůcek sluchu.. Při 130 na 5ce točí 4000 otáček...
Jak to má Astra 1.8? Vím že má taky 5 stupňů, ale záleží na tom jak jsou ty stupě rozložené. Je to dobrá volba i pro dálnice, nebo raději 1.6T / 2.0T nepřímovstřik?
Oživuji téma.
Po nějakém čase a zkušenostech přemýšlím o návratu k háčkové Astře, ale v benzínu. (měl jsem naftu)
Nejprve jsem jako jasnou volbu měl 1.8.. jenže je jedna věc.. totiž spálil jsem se s Focusem 1.8, který je zpřevodovaný tak na ježdění kolem komína. Na dálniční ježdění to není. Teda bez ochranných pomůcek sluchu.. Při 130 na 5ce točí 4000 otáček...
Jak to má Astra 1.8? Vím že má taky 5 stupňů, ale záleží na tom jak jsou ty stupě rozložené. Je to dobrá volba i pro dálnice, nebo raději 1.6T / 2.0T nepřímovstřik?
Jirko, jde o to, jak často budeš po té dálnici jezdit. Já mám 1.8 92kw, ale jen 4 rychlosti díky automatu a místo 130 jezdím 120km/h. Spotřeba je opravdu znát a a těch 10km ani nepostřehneš, často se stejně nedá jet po těch našich "dálnicích" ani 100km/h v průměru po celou dobu
Navíc ta "stará" 1.8 nemá turbo a podobný kurv*tka.
Navíc ta "stará" 1.8 nemá turbo a podobný kurv*tka.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet