Astra z AAAauto?
Re: Astra z AAAauto?
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 40#p121474
rad bych pomohl ale nekde je u me chyba a nejede mi EPC..
rad bych pomohl ale nekde je u me chyba a nejede mi EPC..
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- Reklama
- Georgeisin
- Georgeisin
Kluci, ještě mám jeden dotaz... Dle fotek koukám, že je to pětikvalt, ač jsem si myslel, že k té 1,6 85 KW dávají jen 6 rychlostí. Jaký je (spolehlivost a tak)? Já mám 5r převodovku na 1,7, jenže tam není R vedle jedničky, ale dozadu, je to stejná převodovka akorát se změněnou zpátečkou?
Díky
Díky
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen dodam co jsem psal uz coudymu
Cebie a serviska
Servisky ti naserou behem noci plnej kýbl a cebii taky ,podle zkusenosti kamaradky.
Koupila fabii. Vse ok overeno cebii. Najeto 90 tis a nebourane. Vysralo se ji neco a auto prodavala.
Prijel borec s meřičem kovu a zjistil ze na strese jsou diry. Takze prej taxik. A hromada kytu na prahach. Takze cebie ne cebie. Nemuzes dneska nicemu verit.
Ale jestli je to overeny dovozce od jinych clenu tak asi ok.
Nicmene uz i nemci stahujou km.
Auto odvezou za hranice, stahnou km a prodaj jakoze dovoz.
Cebie a serviska
Servisky ti naserou behem noci plnej kýbl a cebii taky ,podle zkusenosti kamaradky.
Koupila fabii. Vse ok overeno cebii. Najeto 90 tis a nebourane. Vysralo se ji neco a auto prodavala.
Prijel borec s meřičem kovu a zjistil ze na strese jsou diry. Takze prej taxik. A hromada kytu na prahach. Takze cebie ne cebie. Nemuzes dneska nicemu verit.
Ale jestli je to overeny dovozce od jinych clenu tak asi ok.
Nicmene uz i nemci stahujou km.
Auto odvezou za hranice, stahnou km a prodaj jakoze dovoz.
- Georgeisin
Oto, je vidět, že už nehulíš, děláš rozumný závěry . Díky
Prohlídka prozradí více, rok 2012 a 30 tkm, to auto ještě musí trochu smrdět novotou, jestli bude smrdět něčím jiným, nevezmu ho.
Co ta převodovka, viz. můj dotaz výše, jaká je?
Prohlídka prozradí více, rok 2012 a 30 tkm, to auto ještě musí trochu smrdět novotou, jestli bude smrdět něčím jiným, nevezmu ho.
Co ta převodovka, viz. můj dotaz výše, jaká je?
5° převodovka F17 se používá téměř u všech typů Opel u motorizací benzín 1,6 a 1,8 a diesel 1,7DTL. (Astra J i motorizace 1,4)Georgeisin píše:Kluci, ještě mám jeden dotaz... Dle fotek koukám, že je to pětikvalt, ač jsem si myslel, že k té 1,6 85 KW dávají jen 6 rychlostí. Jaký je (spolehlivost a tak)? Já mám 5r převodovku na 1,7, jenže tam není R vedle jedničky, ale dozadu, je to stejná převodovka akorát se změněnou zpátečkou?
Díky
5° převodovka F23 se používá u motoru 1,7 DTH
Astra H (Zafira B) nikdy u benzínu až do motorizace 1,8 včetně nikdy 6° převodovku neměla. (pouze Z16LET - Turbo měla 6° M32)
Zpátečka se řadí zmáčknutím západky pod hlavicí řadící páky a jako 1°.
Převodovka je spolehlivá, náplň převodového oleje 1,6l. Nemá vypouštěcí šroub, pouze kontrolní.
Viz: Předmět příspěvku: NÁVOD:Výměna převodového oleje
Naposledy upravil(a) Stan. dne 03 zář 2014, 16:13, celkem upraveno 1 x.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
- Georgeisin
Paráda jak sviňa. Díky. Já myslel, že tam bude M32 než jsem si všimnul řadící páky.
To že ti auto slíbí, pak dají s jinýma km, se serviskou servisu, kterej už nefunguje... u nich se někdy (zdůrazňuji někdy ) vyplatí prodat. Ale rozhodně nekupovat. V noci tam dělají borci a přehazujou a přehazujou a přehazujou. Když jsem jel prodávat vivaro, přijel jsem tam úmyslně ve 20h, protože jsem veděl, že mají do 21h. Borec mě ujistil, že tam jsou denně do 24h až 01h. Takže co by tam dělali? kdyby ty auta Nekur ili. Sorry za OT, ale buď opatrný, pak z nich nic nevymlátíš.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Ja som u nich len takmer kúpil auto, keď som zháňal Astru, nakoniec som nekúpil nič - odmietol som podpísať ich podmienky a zmluvy, pretože podľa papierov bolo to auto totálny šrot a tým pádom by neuznali žiadnu záruku ak by sa dačo pokazilo. Pritom na obhliadke bolo auto v TOP STAVE so 60 tisíc km. Odišiel som s tým že už k nim nikdy nevkročím. To som ale netušil že o 3 týždne mi domov príde povinné zmluvné poistenie na toto auto, ktoré som vlastne nekúpil a začali sa asi 3 týždňové naťahovačky aby to dali doporiadku, všetko zrušili a dali mi to na papieri, že od nich nič nemám. Telefonicky s nimi riešiť niečo je prakticky nemožné, len uisťujú o tom že sa ozvú a bude to OK. Veci sa pohli až keď som im 2x spravil krik na centrále v BA. Medzitým mi stihla prísť ešte aj upomienka z poisťovne o nezaplatení poistky s dátumom odoslania vyšším ako ma oni uisťovali že je už všetko v poriadku. Takže AAA už naozaj nikdy viac. Dvihli mi tlak bez toho aby som im niečo predal alebo od nich niečo kúpil.
@Georgeisin: Ak cheš, napíš SS s mailom, pošlem ti nafotené obchodné podmienky a protokol o vozidle ktorý mi dávali, predpokladám že v ČR sú podobné alebo rovnaké, len v českom jazyku. Rozumný človek si myslím že to nepodpíše.
@Georgeisin: Ak cheš, napíš SS s mailom, pošlem ti nafotené obchodné podmienky a protokol o vozidle ktorý mi dávali, predpokladám že v ČR sú podobné alebo rovnaké, len v českom jazyku. Rozumný človek si myslím že to nepodpíše.
EX:Opel Astra 1.6 85kW 2009 (Z16XER)
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
EX: Opel Astra 1.6 77kW 2005 (Z16XEP), Irmscher packet
- Georgeisin
Díky za zkušenost.
Jak jsem psal, takhle neupoužitých, zatím virtuálně do doby obhlídky, háček po Evropě moc není, proto mě to zajímá. Jinak bych se k nim nehrnul. Právně věřím, že to mají podchycený dobře, hlavně, aby oni byli o obliga. Ještě jí nekupuju a nic nepodepisuju, tedy kromě rezervačního poplatku 2.000 než ji dovezou.
Zase to je mi sympatické že ji vezou z Ostravy do Sokolova, aby mi vyšli vstříc.
Jak jsem psal, takhle neupoužitých, zatím virtuálně do doby obhlídky, háček po Evropě moc není, proto mě to zajímá. Jinak bych se k nim nehrnul. Právně věřím, že to mají podchycený dobře, hlavně, aby oni byli o obliga. Ještě jí nekupuju a nic nepodepisuju, tedy kromě rezervačního poplatku 2.000 než ji dovezou.
Zase to je mi sympatické že ji vezou z Ostravy do Sokolova, aby mi vyšli vstříc.