Mas na vnitrni strane kapoty gumove tesneni. Pokud ne tak se tam dostava voda a potom vsechno rychlej rezavi.blesk píše:Je normalni ze rok 2008 a 89 000km ma takhle rezave srouby na motoru?
Nebo nekdo oteviral hlavu? Dela se to pri rozvodech? Tam myslim staci jenom ten bocni kryt, ale tohle je motor s casovanim, tak kdyz se kontroluji kolecka, tak se musi mozna sundat ten plastovy kryt z hlavy?
Ktery benzinovy motor pro H?
- vojtavojta
Re: Ktery benzinovy motor pro H?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Poslechni romanak.
Ja mel 1.6 a vykon byl v prd.li. nejelo to.jeste kdyz to nalozis,tak to cuchne ke kopci a nejela.
Ja mel 1.6 a vykon byl v prd.li. nejelo to.jeste kdyz to nalozis,tak to cuchne ke kopci a nejela.
vojtavojta - to nevim, zatim jen vybiram Astru a divam se na inzeraty. Vnitrni strana kapoty tam neni vyfocena, ale dava to smysl, ze to muze byt tim tesnenim.
Astra J ST 2011 1.4NET 103kw
Mam rv2009, najeto o trochu vic nez pises (jezdeno kazdou zimu) a srouby vypadaji uplne stejne. Pokud by mel nekdo radu cim to natrit, tak dejte vedet (nekde jsem slysel ze lakem na vlasy, ale prijde mi to jako blbost).blesk píše:Je normalni ze rok 2008 a 89 000km ma takhle rezave srouby na motoru?...
Ad. tema: zalezi jaky bude vyuziti auta, ja bych asi taky volil 1.6 nebo 1.8.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Těsnění nepomůže, mám ho a šrouby šly stejně do kelu. Každá Astra ho bude mít.blesk píše:vojtavojta - to nevim, zatim jen vybiram Astru a divam se na inzeraty. Vnitrni strana kapoty tam neni vyfocena, ale dava to smysl, ze to muze byt tim tesnenim.
Astra H 5 dv. 1.6 2004 EasyTronic