Vypadá dobře!
jen by mě zajímalo jak bude dobrá ta sat.navigace na tom displeji GID -žlutočerně!Pak musíš dát fotky jak to vypadá!
Nebo si můžeme dát někdy scuka ještě s Pekkim a ještě třeba s někým kdo je z Brna u RomanaK a pokecat!Takový Brněnský kafíčko u romana!Zejtra za ním jedu pro motorek ventilátoru klimatizace
Oton píše:Vypadá dobře!
jen by mě zajímalo jak bude dobrá ta sat.navigace na tom displeji GID -žlutočerně!Pak musíš dát fotky jak to vypadá!
Nebo si můžeme dát někdy scuka ještě s Pekkim a ještě třeba s někým kdo je z Brna u RomanaK a pokecat!Takový Brněnský kafíčko u romana!Zejtra za ním jedu pro motorek ventilátoru klimatizace
Jasný fotky budou. Já jsem jednoznačně pro scuka, aspoň mi to auto trochu ukážete Díky moc
FerdaXXL píše:1.6 v H jezdí lépe než 1.6 G taková moje zkušenost. Taky jsem chtěl 1.8 a odradila mě vysoká spotřeba. Už teď jezdím za cca 9.5 až 10.5 a mít 1.8 tak jsem na 12 až 13
no tak to je dost teda kolegové z géčka s 2.2 jezdí smenší spotřebou než ty a já se se spotřebou pohybuji momentálně na 7,5 což je vyhovující
FerdaXXL píše:No jak to říct ..... se Samothem jezdíme jaksi svižněji než ostatní
Sem taky pro brnenskeho scuka. Tento tyden budu cely v Brne. A jelikoz sem bez prace ,tak mam volna habadej. V BS sem taky kupoval, ale uz nikdy vice. A se svou astrou mam dlouhodobou spotrebu 6,8 a kratkodobou 6,1. A to nejezdim na spotrebu.
pekki píše:Sem taky pro brnenskeho scuka. Tento tyden budu cely v Brne. A jelikoz sem bez prace ,tak mam volna habadej. V BS sem taky kupoval, ale uz nikdy vice. A se svou astrou mam dlouhodobou spotrebu 6,8 a kratkodobou 6,1. A to nejezdim na spotrebu.
Byl sem tam omrknout auto co sem uvidel na webo. Vse OK. Pak sem tam volal, jestli mi ho pujci na prohlidku - souhlasili - porad OK. Prijdu si pro auto a cena o 10tis. vyssi. Ptam se proc? prej, ze je o to velky zajem. Dusovali se, ze nebylo bourane. i ja sem poznal ze nekdo strikal zadni dvere. Slibili, ze auto bude s povinnou vybavou, dali jen rezervu a hever. Po prodeji auta byl dale inzerat na webu a s cenou o dalsich 10tis vyssi. Dokonce jeste dneska ten inzerat tam je.
pekki píše:Byl sem tam omrknout auto co sem uvidel na webo. Vse OK. Pak sem tam volal, jestli mi ho pujci na prohlidku - souhlasili - porad OK. Prijdu si pro auto a cena o 10tis. vyssi. Ptam se proc? prej, ze je o to velky zajem. Dusovali se, ze nebylo bourane. i ja sem poznal ze nekdo strikal zadni dvere. Slibili, ze auto bude s povinnou vybavou, dali jen rezervu a hever. Po prodeji auta byl dale inzerat na webu a s cenou o dalsich 10tis vyssi. Dokonce jeste dneska ten inzerat tam je.
To je nemilé, doufám že se nejedná o to co mám vybrané já?