CARAVANN ZA CARAVANN

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
power2

Re: CARAVANN ZA CARAVANN

Příspěvek od power2 » 19 úno 2013, 19:09

a to ikdyž neberu v potaz ten výkon navíc

Reklama

pueblo

Příspěvek od pueblo » 19 úno 2013, 19:22

Filipe jak já Ti rozumím 8-) Já to vyřešil výměnou, i když jak píše Destroyer, může to být i krok do neznáma z místa, kde máš jistotu, znalost.
Ale abych byl úplně objektivní, mám teď i zkušenost z druhý strany barikády a můžu říct, že si nemusím nijak rozumově zdůvodňovat nebo pseudoargumentovat, že jsem udělal dobře. Prostě jsem přesvědčenej, že jsem udělal dobře. Pokud přijdou na řadu nějaký opravy, a že přijdou, mám je dělat na předchozím nebo tomhle autě......
Pokud Ti auto někdo dobře proklepne abys neudělal fakt fatální chybu, obavy nejsou na místě, pak už je to jenom důvodech, který Tě k výměně vedou. A pokud to nejsou důvody, který maj za cíl jenom podpořit Tvoje "CHCI", je to OK 8-)

Filipe

Příspěvek od Filipe » 19 úno 2013, 19:37

Ved to. keby som isiel teraz kupovat auto tak s niekym skusenim co ho cele preklepne a odporučí mi ho. Ale teraz ked som vsetko na nom vymenil čo bolo zlé a čo bolo treba spraviť a kolko som do neho investoval tak je to také divné pre mňa ho predávať kvôli výbave.
OPEL Astra-H Caravan 1.9CDTI 88kw 16V sport

pueblo

Příspěvek od pueblo » 19 úno 2013, 19:43

Tak jse pravda, že na mém starém mě čekala spojka a čištění sání, takže jsem měl o argument víc. No v každém případě přeju úspěšný boj s touhle myšlenkou, není to jednoduchý :mrgreen:

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 19 úno 2013, 20:41

pueblo píše:Tak jse pravda, že na mém starém mě čekala spojka a čištění sání, takže jsem měl o argument víc. No v každém případě přeju úspěšný boj s touhle myšlenkou, není to jednoduchý :mrgreen:
A to se vyplati prihodit kilo abys to nemusel delat :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Midzi

Příspěvek od Midzi » 19 úno 2013, 20:52

Filipe ak chcel len novsie a v lepsej vybave tak kasli na to. Nikto ti totiz neda za to tvoje tolko, kolko by si ty chcel. Takze nakoniec ten doplatok za druhe bude mozno este vycsi ako cele prerobenie. Ine by bolo ak by si siel do niecoho insieho napr Zafira, resp J. ALe pokial mas ostat pri H tak to nerob.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 19 úno 2013, 20:54

Přesně tak..... 8-)
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

colli

Příspěvek od colli » 19 úno 2013, 21:13

Taky napíšu svoje. Když vyměnit za novější tak jedině za nové. Treba na proti ucet. I když to není většinou výhodné.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust

www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..

papak13

Příspěvek od papak13 » 19 úno 2013, 21:20

zdravim,
presne takuto dilemu som riesil pred rokom ci si nechat svoje stare hacko s tym ze bude mat 200tis.km a viem vsetky jeho muchy alebo ho predat a ist do niecoho v lepsej vybave a zase hacka.
Nakoniec som nieco dolozil a kupil rok a pol stare jecko vo vybave sport z opla v nemecku.
Za mna si mozem povedat ze som si milionkrat polepsil oproti hacku obrovsky rozdiel.myslim si ze po roku pouzivania jecka a 4rocneho pouzivania hacka mozem porovnavat.
Takze za mna ak menit uz urcite nie hacko v lepsej vybave predsa rok a kilometre neoklames ale posetrit a kupit Jecko alebo zostat s povodnym a dojazdit ho.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT

Midzi

Příspěvek od Midzi » 19 úno 2013, 21:29

presne, ked tak novsie, alebo vacsie. Nie to iste.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Odpovědět