Kdo jste z Gecka presel na Hacko

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
milosh
Administrátor

Re: Kdo jste z Gecka presel na Hacko

Příspěvek od milosh » 10 srp 2009, 10:33

Zari mi nevyjde, to si spis pockam na nas ustecky minisraz a vnutim se tam nakymu hackari :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

77BUBU

Příspěvek od 77BUBU » 10 srp 2009, 12:06

...ja sice nepresel z G ale koupil jsem H,sem spokojenej velky prostor atd,koupil jsem 1.7cdti kombi,uvazoval jsem nad octavkou a renault megane ale astra vyhrala :) :) :) :) :)
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW

Mazety

Příspěvek od Mazety » 10 srp 2009, 14:31

no to si děláš kozy uvažovat nad meganem :shock:
jednou jsem to měl jako náhradní auto a už nikdy více! dalo se to přirovnat k autům roku výroby 1996 a ne 2007, sračka největšího kalibru
EX Opel Astra H caravan

77BUBU

Příspěvek od 77BUBU » 10 srp 2009, 15:04

to ja ne to mlada ale ja si prosadil sve,auto s pi... nikdy!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 10 srp 2009, 19:05

milosh píše:Zari mi nevyjde, to si spis pockam na nas ustecky minisraz a vnutim se tam nakymu hackari :mrgreen:
tím chceš jako říct, že jako otec webu tam budeš chybět? :shock: :shock:
to je škóóóóóóódááááááááááá :cry: :cry: :cry:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 10 srp 2009, 23:35

milosh píše:Zari mi nevyjde, to si spis pockam na nas ustecky minisraz a vnutim se tam nakymu hackari :mrgreen:
Děláš si prd.l Milohi?? :cry: :cry:
Těšil jsem se že tě poznám!!! :lol:
Ty by jsi tam neměl vůbec chybět!
Výš co si myslím!!Že nás taháš za nos!!! :lol: :lol: :lol:

oculist

Příspěvek od oculist » 19 srp 2009, 20:43

Přešel jsem z F na G a pak na H. To F byl 1.7 atmosférický diesel, sedan, a i když jsme s ním procestovali Evropu (byl v Řecku a ve Skotsku a všudemožně mezi tím), tak jsem ho pak prodal - sice ujel na 1 nádrž 1100 km, ale... líný. Pak G - hatch 1.8 85kW, to bylo něco jiného. Svižné autíčko, kufr nic moc, ale moc pěkná palubní deska. Po najetí xy km šel protiúčtem - a nové zase G 1.8, tentokrát 92kW. Dokonce stejná barva, tak kolegové v práci nepoznali, že je nové. Ale smůla na konkrétní kus - co se podělat mohlo, to se podělalo a vyvrcholilo to vysypáním jakýchsi ložisek z tyče řízené - najednou bylo na podlížce u řidiče spousta kuliček a tyč řízení verglovala +- 5cm. Bylo už sice po záruce, ale solidní prodejce vzal v potaz štos protokolů z oprav a dal protiúčtem velmi solidní cenu. A byla doma H, zase 1.8 ale už 103kW a s tou jsem velmi spokojen, až na: nepatrné množství odkládacích protor v palubce, která se mi na G líbila víc - ten středový panel mi nějak nesedí. Též ty vystouplé kruhy kolem budíků mi připadají zbytečné, horší už má jen Mazda3. Otvírání kufru mi taky nesedí, je tam jakýsi elektromotor a když se s tím řádně netřískne, svítí kontrolka ne panelu a binká bzučák. Board computer mi v G vyhovoval taky o něco víc, tady je toho mačkání čudlíků více, třeba jen při vynulování měřiče spotřeby. Jo - poslední věc je přístupnost žárovek v předních sdružených světlech - to je horor. Ta malinká obrysová žárovička je prakticky neuchopitelná a situaci vyřešila až moje malá dcerka se svojí útlou tlapičkou.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 19 srp 2009, 21:02

Dik za info oculiste :) zajimave postrehy 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

presario
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presario » 20 srp 2009, 18:57

TO oculist:

seřiď si dorazy zadního víka, já jsem řešil to samé a teď už mám pokoj ... přešel jsem taky z Géčka a souhlasím naprosto s tím, že jediné mínus (alespoň oproti Géčku) u Háčka je naprostý nedostatek prostorů - ani ta loketní opěrka to nevytrhne ..

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 16 zář 2009, 13:53

Naskenoval jsem clanek ze Sveta Motoru kde srovnavali Astru G a H, obe z roku 2005, je to na webu v recenzich jako vzdy :o)

https://WWW.OPEL-ASTRA-H.CZ

Odpovědět