Auto Adam-koupě astry!!!!
Re: Auto Adam-koupě astry!!!!
Ve středu máme jet pro to auto do Prahy.Volal jsem Romanovi jestli nemá nějakou podobnou nabídku nebo o ní něco neví.Nebere mi telefon,asi je na dovolené!
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
- Reklama
Tak bratr dnes koupil astru G v autobazaru Duo v Malešická 47, Praha 3.Je na cestě z Prahy už od 13.30.
Auto zde::
http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... tobazarduo
Auto zde::
http://autosoft.cz/soubory_autosoft/det ... tobazarduo
- Georgeisin
Takže zase nebude nový člen H fóra . Nechali jste si ty km prověřit? Jinak Géčkem asi nic nezkazí, i když už designově není zrovna na špici .
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- vojtavojta
No aspon chvala bohu ze to neni ta 1.4. Doufam ze bude makat mnoho KM.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Na ty Hčka se díval.Nezdály se mu.Jedna tam stojí už rok u Adama.
kokso, za tie prachy mohol mat stovky lepsich a modernejsich aut...
Vobec sa necudujem, ze to nemohli rok predat - ale ako sa hovori hejlek sa vzdy najde
no nic - snad sa mu aspon nebude kazit - ked uz si kupil auto na dozivotie
Vobec sa necudujem, ze to nemohli rok predat - ale ako sa hovori hejlek sa vzdy najde
no nic - snad sa mu aspon nebude kazit - ked uz si kupil auto na dozivotie
Astra H, 1,6 77kw, XEP
meky: potrefená husa se ozvala, co? ty seš taky takovej hejlek, kterej se někým nechal nachytat a teď místo aby uznal, že je to jeho vlastní chyba, že si auto neprověřil, tak nadává na auto samotné. jakto, že se tady nikomu jinýmu to auto tolik ne*ere? co myslíš?
Bratr nekouopil to Hčko.Koupil to G.Bylo tam od čtvrtku a ve středu ho bral.Byl ve více bazarech.Auto Adam a ješte jeden bazar na Jarově.Nakonec našel to gčko najeto 46000 rok 2008 a to koupil.Díval se na ty Hčka.Zjistil že tam jedno stojí rok.to gčko bral v Auto Duo Cars
Opel Astra 1.6 NAJ.46000km!!! Cena: 129.900,- Kč
Údaje o vozidle
Druh vozidla: osobní automobil
Karoserie: kombi
Rok výroby: 2008
Palivo: benzín
Stav tachometru: 46111 km
Objem, výkon: 1598 ccm / 77 kW
Barva: stříbrná metalíza
STK: 06/2012
Počet míst: 5
Počet dveří: 5
Stav: nehavarováno
Poznámka
Vůz je koupen nový v ČR! Najeto pouze 46000km nutno vidět!!!; K vozu střešní nosič!;, Stav: velmi dobrý, Možný spotřeb.úvěr, Koupeno v CZ,
Výbava vozidla
2 x airbag; ABS; CD přehrávač; centrál dálkový; dělená zadní sedadla; el. přední okna; el. zrcátka; imobilizér; Klimatizace; manuální převodovka; nastavitelný volant; otáčkoměr; plní 'EURO IV'; posilovač řízení; Rádio; střešní nosič; tažné zařízení; tónovaná skla; výškově nastavitelné sedadlo řidiče; zadní stěrač
Schránka
Vložit do schránky Vložit do schránky
Zvětšit foto
Fotografie vozidla Fotografie vozidla Fotografie vozidla
Fotografie vozidla Fotografie vozidla
Odeslat nabídku na můj e-mail:
P r o d á v a j í c í
AUTO DUO CARS s.r.o.
Malešická 47
PRAHA 3
Kraj Praha
tel. 222580704
mobil 602422060,602422061
fax 222517463
E-mail: tomas.chaloupka@volny.cz
WWW: http://www.autobazarduo.cz
PS:co by za ty prachy měl lepšího??Rok výroby a najeto 46000.Dnes jsem to auto viděl a sice jen letecky(vraceli jsme se z Jarmarku a bazéna ve Valmezu) ale na první pohled vypadá perfektně.Čistý interiér.Nic nepoškrábaného.Malinký tukanec na zadních dveřích.Jo a motor dobře vyzkoušely.Chytili ty dvě kolony z Prahy ve středu.Celou cestu z Prahy jeli 10 hodin.
Opel Astra 1.6 NAJ.46000km!!! Cena: 129.900,- Kč
Údaje o vozidle
Druh vozidla: osobní automobil
Karoserie: kombi
Rok výroby: 2008
Palivo: benzín
Stav tachometru: 46111 km
Objem, výkon: 1598 ccm / 77 kW
Barva: stříbrná metalíza
STK: 06/2012
Počet míst: 5
Počet dveří: 5
Stav: nehavarováno
Poznámka
Vůz je koupen nový v ČR! Najeto pouze 46000km nutno vidět!!!; K vozu střešní nosič!;, Stav: velmi dobrý, Možný spotřeb.úvěr, Koupeno v CZ,
Výbava vozidla
2 x airbag; ABS; CD přehrávač; centrál dálkový; dělená zadní sedadla; el. přední okna; el. zrcátka; imobilizér; Klimatizace; manuální převodovka; nastavitelný volant; otáčkoměr; plní 'EURO IV'; posilovač řízení; Rádio; střešní nosič; tažné zařízení; tónovaná skla; výškově nastavitelné sedadlo řidiče; zadní stěrač
Schránka
Vložit do schránky Vložit do schránky
Zvětšit foto
Fotografie vozidla Fotografie vozidla
Odeslat nabídku na můj e-mail:
P r o d á v a j í c í
AUTO DUO CARS s.r.o.
Malešická 47
PRAHA 3
Kraj Praha
tel. 222580704
mobil 602422060,602422061
fax 222517463
E-mail: tomas.chaloupka@volny.cz
WWW: http://www.autobazarduo.cz
PS:co by za ty prachy měl lepšího??Rok výroby a najeto 46000.Dnes jsem to auto viděl a sice jen letecky(vraceli jsme se z Jarmarku a bazéna ve Valmezu) ale na první pohled vypadá perfektně.Čistý interiér.Nic nepoškrábaného.Malinký tukanec na zadních dveřích.Jo a motor dobře vyzkoušely.Chytili ty dvě kolony z Prahy ve středu.Celou cestu z Prahy jeli 10 hodin.
Naposledy upravil(a) mudr.sat dne 17 úno 2012, 16:47, celkem upraveno 2 x.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak doufám, že mu řekneš o našich Gčkových webovkách a brzo ho tam uvidíme
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
V Auto Adam jsem kupoval Háčko (1,4 ) přesně před týdnem.
Majitelé bazaru my připadli hodně férový a vstřícní.
Kupoval jsem Astru nepojízdnou, s vadným motorem. Ve čtvrtek mi auto nafotili, popsali co a jak tam je a dohodli jsme se na nějaké ceně (se slevou).
V pátek jsem Astru koupil. Doma jsem zjistil několik vad, na které jsem na místě nepřišel. Tak jsem jim volal, majitel bazaru hned začal problém řešit s majitelem Astry. Dohodli jsme se na výrazné slevě, která pokryje závady které jsem tam našel. Doklady přišli poštou v úterý, ve čtvrtek byla Astra již v provozu a po STK - bez závad. Ve čtvrtek byla taky vyplacena dohodnutá sleva na opravy.
Kvalitu ostatních aut v tomto bazaru nemůžu posoudit, ale s komunikací a jednáním majitelů jsem byl spokojený.
Majitelé bazaru my připadli hodně férový a vstřícní.
Kupoval jsem Astru nepojízdnou, s vadným motorem. Ve čtvrtek mi auto nafotili, popsali co a jak tam je a dohodli jsme se na nějaké ceně (se slevou).
V pátek jsem Astru koupil. Doma jsem zjistil několik vad, na které jsem na místě nepřišel. Tak jsem jim volal, majitel bazaru hned začal problém řešit s majitelem Astry. Dohodli jsme se na výrazné slevě, která pokryje závady které jsem tam našel. Doklady přišli poštou v úterý, ve čtvrtek byla Astra již v provozu a po STK - bez závad. Ve čtvrtek byla taky vyplacena dohodnutá sleva na opravy.
Kvalitu ostatních aut v tomto bazaru nemůžu posoudit, ale s komunikací a jednáním majitelů jsem byl spokojený.
www.astradily.cz , zajištění ME + STK , výkup bouraček Opel tel. 603 734 474