Zafira B vs. Astra J kombi
Re: Zafira B vs. Astra J kombi
15cm rozdil na dylku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Asi bych v tvým případě šel do Jéčka. Ale určitě kombi. Jednou by nastala situace, kdy bys zanadával, že by se ti to aji zhodilo, teda pokud nebudeš mít Háčko, který vezmeš třeba i na tu dovolenou, vždy po ruce
Já myslím, že i ta 140k 1,4 bych svou práci odvedla a se ctí.Kuči píše:Jéčko Caravan ale 1,6T, slabší ne.
Jéčko karavan je pecka, ale 100 už jsem nechtěl dát. O zaplacení Hčka to ale bude těžká volba jestli prodat a koupit (v té době už asi po faceliftu) Jčko
Zoliku jelikoz to mas novy tak 10 let ti musi vydrzet a pak uz bude Pecko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jéčko, jedině Jéčko... ten combajn je nádherný...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
... kombík už není caravan ale sports tourer...
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Kazdopadne Jecko! Zafira uz prece jen bude stary auto. No a na to prevezeni rodiny staci kombik, stacil by i hatchback. V Zafire sice bude asi vic mista, ale casem by bylo i to malo No a Mildo, deti uz budou vetsi, ne-li velky, na dovolenou s rodicema se casem ani nevyserou, takze ve finale nekam pojedes max. tak s manzelkou, popripade s milenkou Takze by stacil i tridverak
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jinak Romane ja to vim ale rozdil vidim jen v oznaceni jinak to je porad kombik
teraz som pozeral konfigurator a tam uz B nie je. Uz iba ta nova . Pozeral som to koli tomu, ze tu ak si zoberies B v CNG tak ti SPP zadotuje 7000€. Co je velmi dobra dotacia. Akurat ze uz sa neda konfigurovat. Nasiel som iba v starych cennikoch a tam neviem ci stoji rovnako ako 1,6 alebo je tam nejaky priplatok ktory neviem najst
já koukám po novém GTC ale nikde na nic nemohu ještě narazit