Zafira B vs. Vectra C Caravan
Re: Zafira B vs. Vectra C Caravan
Já jsem také pro Zafiru, ale volba bude na Tobě..
- Reklama
Zafirku i pro to ze interier je jak to rici hezci na oko. Vektra mi prijde vice krabicova jak ext. tak interier.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
No vida,jak to tady čtu,tak jsem nebyl zas tak neobjektivní
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
já nemám ani s jedním vozem zkušenost,ale mnohem více lahodí mému oku Záfa
Jako majitel Zafky musím ale varovat, že bych už nikdy nekupoval diesel s filtrem pevných částic... (oprava už mne vyšla jednou na 60K... "o( )... Takže pokud benzin nebo nafta bez filtru, pak nemám zásadní výtky....
Drobnosti se asi najdou u každého typu vozidla... zde bych možná vypýchnul vnitřní mlžení světel (hlavně zadních) pokud je vyšší vlkost nebo nízká venkovní teplota.... jinak se dá říci, že jsem absolutně spokojen, neboť to jezdí super a pohodlí je u mne na prvním místě...
Drobnosti se asi najdou u každého typu vozidla... zde bych možná vypýchnul vnitřní mlžení světel (hlavně zadních) pokud je vyšší vlkost nebo nízká venkovní teplota.... jinak se dá říci, že jsem absolutně spokojen, neboť to jezdí super a pohodlí je u mne na prvním místě...
Zafira 1,9CDTI (110kW) .....
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ectra je hnuný auto!Hlavně ve vnitř
Zafira je stokrát lepší!Ale záleží na stavu obou aut
Zafira je stokrát lepší!Ale záleží na stavu obou aut
caute ja som si kupil taktiez zafiru uz dlhsie to auto sa mi paci mam aj vectru b 1.8 benzin automat 5dverovu zafiru mam 1.9 cdti 88kw z filtrom pevnych castic kupil som ju z AAA kosice z podmienkami predaja som nebol spokojny a kupoval som ju v podstate pod tlakom v auguste 2011 nabehal som na nej uz pomaly 20000t km zatial spokojnost zopar drobnosti som nasiel piska mi asi cosi vo ventilatore ked ho vypnem tak prestane z dpf nieje problem jazdim do holandska a v holandsku taktiez len po dialniciach takze sa vypaluje pravidelne a navyse je z belgicka takze je predpoklad ze je ako tak v poriadku.chyba bola z mojej strany ze som si ju lepsie nepreklepol a ani si nemozem skontrolovat servisnu historiu lebo v aaa robia magori a kdesi ju odpiekli myslim ser.knihu a ochota najst ju je ziadna chcel som zafiru vratit ale akosi mi sadla a som z nou akosi spokojny tak dufam ze sa nesklamem.paci sa mi aj vectra c gts mal som ju v hladaciku ale zafira vyhrala dobre sa z nou soferuje, cuva blinkre su na urovni kazdy sa na nich stazuje ale zvykol som si a teraz mam problem z inymi autami myslim z packami blinkrov na pretrase bola aj rucna brzda ta je tiez v poriadku zneuzijem slogan ak ju milujes nieje co riesit ,motor je 8 ventilovy kw ma tak akurat a po dlhej ceste niesom vobec unaveny lebo sedadla su ok prave par dni som apsolvoval 16hod cestu do holandska takze viem to posudit lebo za turnus urobim 6000km hlasujem za zafiru
opel zafira b 88kw 8v DPF 2007 enjoy
Osobně se mi víc líbí vectra - ale sedan, kromě vnitřku teda
dizajnovo je fakt krajsia ja osobne by som bral gts to je ta 5dverova mam beckovu vectru takisto 5 dverovu priestoru je tam tiez dost ale zafira mi sadla je nenapadna vo vnutri ma taky trochu futuristicky dizajn nehovorim ze zafira je spickove auto sedel som aj v c-maxe aj s-maxe ale zafira mi sekla v podstate na prvy pohlad a opel mi reze asi zo vsetkych automobiliek najviac asi preto ze je tak trochu podcenovana urcite by mohla byt kvalita lepsia ale co sa tyka dizajnu je podla mna lepsie ako ostatne automobilky vw-group je prilis nemecky francuzke zas velmi extra japonci su zvlasny a opel je niekde v stredu
opel zafira b 88kw 8v DPF 2007 enjoy
Interiér Vectry strašně zestárnul. Samozřejmě hodně záleží na tom jak auto vypadá z venku, ale člověk ho většinou vidí zevnitř ...a tam Zafira ve slušné výbavě vítězi na celé čáře !