vojta píše:
každopádně na diagnostiku se mělo jet před koupí...koupit auto bez diagnostiky je holý nerozum, slušný bazar s tebou do tebou vybranýho servisu klidně zajede
My sme před koupí na diagnostice byli a nezjistilo se nic (pravdpodobně to měli v tom Oplu domluvený) - neřekli ani to, že je špatný žhavení, natož něco o kilometrech a že je chyba v CIMu, tohle všechno by jim to ukázalo.
To mi pak všechno řekl až RomanK

.
Já řešit tuhle situaci, tak si na ten bazar došlápnu a třeba i s právníkem, auto, který má skoro 190 tisíc km, to je už docela dost. (Ale bůh ví kolik má to moje

). Ale zase chápu, že šance na úspěch je malá, nicméně bych se aspon pokusila jim trochu zatopit a vyhrožovat, aby se vidělo jak reagujou.
Třeba moje auto mělo na tacháku 69 tisíc - ale podle Romanovi diagnostiky stav km v řídící jednotce je 1 400 km, což je sakra divný, takže tady třeba já vůbec nevim na čem jsem. Ale nedá sr to bohužel zjistit, když to někdo změní i v ŘJ, je člověk bez šance. Zadejte si do googlu "stav tachometrů" a vyjedou stovky firem, který se pyšní tím, že vám km přepíšou na všech místech v autě a dušujou se, jak nikdo nikdy nezjistí, kolik to auto vlastně má...