No původně jsem chtěl koupit Astru J... jenže spěchal jsem kvůli daním a novou co jsem si nakonfigurova nebylo možné do té doby dodat. Velmi podobnou nabízel jeden dealer Opel.. ale nakonec jsem zradil a za stejnou cenu jsem koupil 5měsíců starý Ford Mondeo s 20tis km Byl to kup rozumem....srdcem bych bral Astru Ale vize rodiny, ztráta ceny vozu a potenciální prodejní hodnota za 5-6 let prostě mluvili pro Mondeo....o 200koních pod kapotou nemluvěpapak13 píše:Ja som predaval v novembri svoje hacko ale hatchback mal 189tis. km najazdene omnoho horsia vybava ako tvoja a predal somv pohode za 5190e a tom som dal povodnu cenu 5490 a na vyslednej sme sa dohodli.
Ja radsim trosku vyssiu a potom urcite nico spusti a budete spokojny obaja:)
A co chces kupit ked svoju predas? Odporucam Jecko:)
Jinak Astra byla teda fakt našlapaná....kdyby měla těch 200koní, tak po ní šáhnu Mondeo Nemondeo
Výbava Cosmo, 121kW / 165koní, 8xAirbag, ESP nové generace, ABS, EPS, FlexRide, Navi 900, vyhřívaná comford ergo sedadla, vyhřívaný volant, adaptivní Bixenony s kamerou, 19" Titanová kola.....prostě mazel...jen ta cena...ta cena...Navíc mě krklo, že se s tím nebylo možné svézt A taky škoda, že Jéčko proti Háčku sice zvenku nafoukli....ale vevnitř se to jaksi neprojevilo Zkusím počkat jeslti se něco podobného neobjeví mírně jeté z německa...že bych si Mondeo nechal na rodinné ježdění....a astru bych měl pro radost do práce