Asgard_NR píše:Zdravim pani.. Som tu novy, chcem kupit nove auto a rozhodol som sa pre Astru H. Dnes som bol pozret tuto a vcelku sa mi pozdava, co poviete nanu? http://opel-astra.autobazar.eu/17-cdti-id2422715.html
Ak ti mozem poradit mam tu istu farbu,ten isty motor aj ten isty rok a mam najazdene 175tis km. a pouzivam ho skoro kazdy den takze urcite by som si preveril kilometre len pre istotu!
Mne uz odisiel alternator tak kukni ci je novy, taktiez baterka lebo povodna uz dlho nevydrzi ak je este tam! Potom popocuvaj pri jazde stabilizacne tycky a capy riadenia ci nebuchaju je to sice par eur ale aj tak!
Pozri si ako sa daju vyblikat chybove kody ci tam nejake nie su!
To je asi tak vsetko na rychlo co ma napadalo:)
Asgard_NR píše:Zdravim pani.. Som tu novy, chcem kupit nove auto a rozhodol som sa pre Astru H. Dnes som bol pozret tuto a vcelku sa mi pozdava, co poviete nanu? http://opel-astra.autobazar.eu/17-cdti-id2422715.html
Tazko sudit podla obrazkov,vidim akurat ze vodicove sedadlo trocha zosuchane na lavej strane,vybava dost slusna ... km ci su original ? Ak mas moznost dat na Tech-a,prip. na zdvihak to nie je na skodu veci,pozriet co sa da.
120 000km - to znamena velky servis - bol,nebol robeny ? Po kupe vsak istota je istota,co si das spravit Ty sam ... takto virtualne Ti tazko poradime.Treba mat aj stastnu ruku.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex Škoda Felicia 1,3 GLX
Rozvody po 90 tkm. Na mým autě bylo dle servisky děláno v 98 tkm v Oplu: rozvody, komplet přední a zadní brzdy, palivový + vzduchový + pilový filtr, výměna brzdové kapaliny.
oblhut píše:Mě v tom inzerátu zaujala ta dvouzonová klima,nevím,že by se do Aster dávala,pokud se pletu,vyvedte mě někdo z omylu
To je asi tym co vsetko v navale radosti predavajuci zaskrta ked dava inzerat von.
Taktiez tam pise ze aj el. zadne okna a ja vzadu vidim na fotke švihadla. Ale to je bezna vec pri mnohych inzeratoch.
Pokial sa nemylim tak dvojzonova klima v Astre H nebola,vo Vectre C ano.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex Škoda Felicia 1,3 GLX
Nema to dvojzonovu klimu ani el. stahovanie zadnych okien. Dnes mi ho napichli na pc, pocet najazdenych km s tachometrom sedi, jedine,ze by ich stocili aj na riadiacej jednotke. Ziadnu chybu nenaslo. Predavajuci mi znizil cenu na 6600. Vymenil tam olej s filtrom. Rozvody vsak netusi kedy boli menene. Servisovane v original v Oply v Belgicku bolo do stavu 61000 km ale nieje v tej servisnej knizke uvedene co sa na aute menilo. Predpokladam ale,ze uz raz tie rozvody menene byt museli. Inak ma to retaz alebo remen?