Koupě Astry - světla

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Odpovědět
lukis01

Koupě Astry - světla

Příspěvek od lukis01 » 23 bře 2009, 18:34

Zdravím všechny astrály a měl bych párek dotazů.

1. je možné, že u xenonů na 1.7 CDti (dle prodejce v bazaru) popraskávají skla světel (viz. foto, bohužel z telefonu) - příjde mi to jako non sens

http://img261.imageshack.us/gal.php?g=obraz065.jpg

2. kolik cca stojí kryt na zpětné zrcátko?
3. VIN je pouze u čelního skla a u spolujezdce?
4. Potřeboval bych prověřit historii podle VIN, případně dobrý (známý) kontakt v brněnském RENOCARU ve Slatině (auti tam bylo servisované)..
5. Máte někdo zkušenosti s ostravskou společností http://www.superauta.cz?

Díky za odpovědi..

Reklama

Juray
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě Astry - světla

Příspěvek od Juray » 23 bře 2009, 18:54

Tak já jen ohledně toho krytu zrcátka, právě také scháním, tak v kelly stojí připravený na lak kolem 380Kč jeden, přímo u opela stojí matně chromový asi 800kč jeden popř. lesklý chrom asi 1200 jeden kryt...;)

pmo

Příspěvek od pmo » 23 bře 2009, 21:10

To praskání světel u xenonů jsem slyšel taky, dělá to prý pokud auto dlouho a často stojí ve vedru s rosvícenýma světlama a světla se nechladí jízdou - tak to prý někdy dělá. Já xenony mám, a mám tam praskliny kolem blatníku, tak jsem při koupi auta v BSautu Brno přizval mechanika z dílny, aby se na to šel podívat a on mně to cestou k autu právě vykládal o tom praskání vlivem tepla. Když to ale viděl, říkal, že to není ono, že je to asi po nějakém menším nárazu nárazníkem. Do světel neteče, takže to neřeším a doufám, že nebudu muset. Jinak jsem se ptal jestli nejdou koupit pouze ty skla a bylo mně řečeno , že ne.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 24 bře 2009, 08:48

už sem to na pár háčkách viděl, většinou na vysloužilcích z operativního leasingu (čemuž by ta teplákovka odpovídala), to s tím sluncem a stáním se mi nezdá, normální světla přece hřejou mnohem víc a tam sem neviděl že by to bylo popraskaný, každopádně ty xenony který nabízím v inzerci tak nemaj jedinou prasklinku
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

lukis01

Příspěvek od lukis01 » 24 bře 2009, 13:45

Mno, já bych čekal spíše praskliny směrem zevnitř a více pravidelnější.... Tohle mi spíše připomíná prodření...

Odpovědět