Prosím o RADU
Re: Prosím o RADU
potreboval som to vediet kvoli DPH, že či ju budem platit na slovensku. Som rád že nie.
A ešte som chcel vedieť , či mi v Nemecku dajú dolu dph, alebo len časť automaticky? Alebo sa musím zjednávať?
A ešte som chcel vedieť , či mi v Nemecku dajú dolu dph, alebo len časť automaticky? Alebo sa musím zjednávať?
- Reklama
A to budes auto kupovat jako fyzicka nepodnikajici osoba nebo jako podnikatel, platce DPH?11momo11 píše:potreboval som to vediet kvoli DPH, že či ju budem platit na slovensku. Som rád že nie.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Pokud koupis v EU ojete auto, cili ze ma najeto vic jak 6000 km nebo od data prvni registrace ubehlo vic jak 6 mesicu, tak ti ho jako fyzicke nepodnikajici osobe prodaji vcetne DPH. A dal uz na Slovensku zadne DPH platit nebudes. Proste koupis treba za 8000 EUR vc. prislusne DPH a to je vse. Kdybys byl podnikatel a zaroven by jsi byl platce DPH, tak ti ho prodavajici proda bez DPH (pokud je samozrejme on platce DPH a je u tohoto vozidla mozny odpocet), takze ho budes mit v podstate levnejsi prave o prislusne DPH (pokud preskocim dalsi podrobnosti, ktere se tykaji hlavne nasledneho zaneseni do ucetnictvi - u podnikatele)11momo11 píše:ako fyzická osoba
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
ok, dakujem za odpovede.
Este mam jednu otazku. Aku farbu by ste brali a preco. Bielu olympic alebo modru royal? Chcem pocut nazory na udrzbu laku po skrabancoch a kamienkoch, lebo cesty na slovensku su v zime genialne.
Este mam jednu otazku. Aku farbu by ste brali a preco. Bielu olympic alebo modru royal? Chcem pocut nazory na udrzbu laku po skrabancoch a kamienkoch, lebo cesty na slovensku su v zime genialne.
- vojtavojta
Jelikož vlastním auto v barvě modrá royal a mám to na několika místech odřené až na bílý základ,který bije do očí, tak v tvém případě bych spíš volil tu bílou barvu, protože na ní škrábance se více méně ztratí...
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Biela je pekná a oceníš to hlavne v lete
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
biela je pekna, no chcel by som asi strechu v ciernej farbe. Da sa to? dopisuje sa to do technicaku? neviete niekto ako to je?
Dopisovať nič nemusíš. A vyzerá to dobre. Ja som rozmýšľal nad bielou, ale keď som to vyskúšal zmeniť vo fotoshope tak som výsledkom nebol nadšený
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ako mozem mat ciernu strechu a policia mi nic nemoze?
Paci sa mi biela karoseria, cierne AL disky s ciernou strechou
Paci sa mi biela karoseria, cierne AL disky s ciernou strechou