Kdo jste z Gecka presel na Hacko

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další
Adriano2

Re: Kdo jste z Gecka presel na Hacko

Příspěvek od Adriano2 » 02 bře 2010, 19:02

Ja teraz napíšem niečo začo ma zabijete :D :D ..keby Astra mala design G nikdy by som ju nekúpil.....Design Hčka je niečo čo ma nadchlo a preto som si ju kúpil namiesto Mondea,Focusa,Octavky atd - autá ktoré sú možno spoľahlivejšie....Astra G je podla mňa veľmi škaredé auto :oops: ...sry chlapci proste každý ma iný názor na vec ;) ...ale kto pozeráva na Prima Cool alebo niekde na nete Top GEAR kde sú zauhaťí voči Opelom (či Vauxhallom ) a je to podla nich najškaredšie a najhoršie auto svete,a akorat dnes som pozeral diel z roku 2003 kde im Opel poslal štúdiu vtedy horúcej novinky Opel Astra H a dokonca všetci povedali že je krásne ;) ....ale to neznamená že si myslím že Gčko by bol nejaký vrak,dvaja moji kamaráti ich majú ,len hovorím o designe
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

Reklama

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 02 bře 2010, 19:09

Myslim, že tě nikdo neukamenuje :) G se mě vždycky líbilo zvenku, ale zevnitř to byl hnus ještě než se to začalo vyrábět. Jo a k té spolehlivosti: fakt si mi pobavil, že Fordi nebo Octávka jsou možná spolehlivější. Je docela zajímavý, jak si Opel pořád drží tu svojí image nespolehlivých aut. My máme v rodině Oply už od roku 91 a nikdy větší problém (Astra je teď 5tý auto). Naproti tomu škodovka (Octavie rv. 2007) co máme ve firmě by na opravách stála už tak 40-50 tisíc (naštěstí byla v záruce) - při necelých 80t km na tacháči. A považovat Fordy za spolehlivý? :mrgreen:

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 02 bře 2010, 19:23

No nevím,zase z mojej skušenosti....otec má Focuse 2007 ,koupil ho keď auto malo necelý rok,a jediná oprava byla za 700 kč....ja mam Astru pul roku a už som do nej vrazil cca 25 tisíc kč....viem že záleží od kusu,ale keď si tu čítam napr o terezkinom aute ktoré jej nedá vydýchnuť :( ,alebo o alternátore atd a všade len "to je typická porucha u Astry 1,9 atd"....no trošku sa obávam čím ma auto prekvapí ,ale lepšie je na to nemyslieť ;) ....inak ideálne auto pre mňa - Alfa 159 s vnútornosťami z Toyoty napr :D ...super design a super spolahlivosť :o

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 02 bře 2010, 19:31

Jasný, je to těžký říct, je to fakt kus od kusu. Ford dost trpěl s naftovejma motorama dřív, Opel trpí teď, protože 1.9 byl v Astrách ještě nový motor, a bohužel jsou to zákazníci, kdo dělá automobilce testovací jezdce a odhaluje chyby :( Dneska už se to zdá být spolehlivej motor, co má mouchy vychytaný (aspoň doufam, chci Insignii CDTI :mrgreen: )

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 02 bře 2010, 19:36

Ja už asi do Opla nepôjdem a rád by som si splnil svoj sen a kúpil si Subaru....a keď už nie WRX ktoré by som uživil jedine že by som sa napojil na Slovnaft :D ...tak novu Imprezu 2.0D :)

Šuplik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šuplik » 02 bře 2010, 21:26

Máme doma G i H ....G je krasny na pohled z venku a souhlasim že H je zase po stránce interieru.. postradam jako každej asik u H ukazatel teploty vody ,,,Jinak G-1,6 16V ,,,H-17 tdci aboji jezdi velice slušně .
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 02 bře 2010, 21:36

My mame doma taky 2 supliky od astry :mrgreen: oboje beno, hacko o 24koni a 50vyssi kroutak, je to znat dost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

dimi

Příspěvek od dimi » 04 bře 2010, 20:18

Já jsem taky přeběhlík. Měl jsem Géčko 1,7Dti 55kW od Isuzu v kombajnu a včera jsem si přivezl Háčko 1,7CDTI 74kW zase od Isuzu a opět kombi. Nějak už se mi nechce rovnat věci v kufru a tak je kombi nutnost :D Háčko se mi moc líbí vzhledově ze všech stran, což se o Géčku říci nedalo. Ale můj první dojem je, že z Géčka byl lepší výhled a rozhled.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 04 bře 2010, 20:24

Dimi jj vyhled je trosku horsi kor dopredu zpetne zrcatko zasahuje dost do vyhledu ale casem si zvyknes. Me se teda libi G i H ale hacko je proste takove sportovnejsi, gecko kombik je krabice :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

PAYA72
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PAYA72 » 04 bře 2010, 21:03

Tak já z Astry Caravan 1.7TD 50kw ;) - Zafira 1.9 Cdti 88kw. :D Já chtěl H-áčko,ale nakonec manželka rozhodla pro Záfu.Nakonec jsem rád a zatím spokojenost :?:
Opel Zafira 1.9 CDTI,88kw

Odpovědět