Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Re: Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Ja teraz napíšem niečo začo ma zabijete ..keby Astra mala design G nikdy by som ju nekúpil.....Design Hčka je niečo čo ma nadchlo a preto som si ju kúpil namiesto Mondea,Focusa,Octavky atd - autá ktoré sú možno spoľahlivejšie....Astra G je podla mňa veľmi škaredé auto ...sry chlapci proste každý ma iný názor na vec ...ale kto pozeráva na Prima Cool alebo niekde na nete Top GEAR kde sú zauhaťí voči Opelom (či Vauxhallom ) a je to podla nich najškaredšie a najhoršie auto svete,a akorat dnes som pozeral diel z roku 2003 kde im Opel poslal štúdiu vtedy horúcej novinky Opel Astra H a dokonca všetci povedali že je krásne ....ale to neznamená že si myslím že Gčko by bol nejaký vrak,dvaja moji kamaráti ich majú ,len hovorím o designe
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
Myslim, že tě nikdo neukamenuje G se mě vždycky líbilo zvenku, ale zevnitř to byl hnus ještě než se to začalo vyrábět. Jo a k té spolehlivosti: fakt si mi pobavil, že Fordi nebo Octávka jsou možná spolehlivější. Je docela zajímavý, jak si Opel pořád drží tu svojí image nespolehlivých aut. My máme v rodině Oply už od roku 91 a nikdy větší problém (Astra je teď 5tý auto). Naproti tomu škodovka (Octavie rv. 2007) co máme ve firmě by na opravách stála už tak 40-50 tisíc (naštěstí byla v záruce) - při necelých 80t km na tacháči. A považovat Fordy za spolehlivý?
No nevím,zase z mojej skušenosti....otec má Focuse 2007 ,koupil ho keď auto malo necelý rok,a jediná oprava byla za 700 kč....ja mam Astru pul roku a už som do nej vrazil cca 25 tisíc kč....viem že záleží od kusu,ale keď si tu čítam napr o terezkinom aute ktoré jej nedá vydýchnuť ,alebo o alternátore atd a všade len "to je typická porucha u Astry 1,9 atd"....no trošku sa obávam čím ma auto prekvapí ,ale lepšie je na to nemyslieť ....inak ideálne auto pre mňa - Alfa 159 s vnútornosťami z Toyoty napr ...super design a super spolahlivosť
Jasný, je to těžký říct, je to fakt kus od kusu. Ford dost trpěl s naftovejma motorama dřív, Opel trpí teď, protože 1.9 byl v Astrách ještě nový motor, a bohužel jsou to zákazníci, kdo dělá automobilce testovací jezdce a odhaluje chyby Dneska už se to zdá být spolehlivej motor, co má mouchy vychytaný (aspoň doufam, chci Insignii CDTI )
Ja už asi do Opla nepôjdem a rád by som si splnil svoj sen a kúpil si Subaru....a keď už nie WRX ktoré by som uživil jedine že by som sa napojil na Slovnaft ...tak novu Imprezu 2.0D
Máme doma G i H ....G je krasny na pohled z venku a souhlasim že H je zase po stránce interieru.. postradam jako každej asik u H ukazatel teploty vody ,,,Jinak G-1,6 16V ,,,H-17 tdci aboji jezdi velice slušně .
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
My mame doma taky 2 supliky od astry oboje beno, hacko o 24koni a 50vyssi kroutak, je to znat dost.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jsem taky přeběhlík. Měl jsem Géčko 1,7Dti 55kW od Isuzu v kombajnu a včera jsem si přivezl Háčko 1,7CDTI 74kW zase od Isuzu a opět kombi. Nějak už se mi nechce rovnat věci v kufru a tak je kombi nutnost Háčko se mi moc líbí vzhledově ze všech stran, což se o Géčku říci nedalo. Ale můj první dojem je, že z Géčka byl lepší výhled a rozhled.
Dimi jj vyhled je trosku horsi kor dopredu zpetne zrcatko zasahuje dost do vyhledu ale casem si zvyknes. Me se teda libi G i H ale hacko je proste takove sportovnejsi, gecko kombik je krabice
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- PAYA72
- Kontaktovat uživatele:
Tak já z Astry Caravan 1.7TD 50kw - Zafira 1.9 Cdti 88kw. Já chtěl H-áčko,ale nakonec manželka rozhodla pro Záfu.Nakonec jsem rád a zatím spokojenost
Opel Zafira 1.9 CDTI,88kw