výmena svetiel za angel eyes + xenon
výmena svetiel za angel eyes + xenon
Zdravím všetkých na fóre, hladal som tu nejaký návod na výmenu predných svetiel na Astre H , no všetku sú bud staré linky ktoré nefungujú alebo som nic viac nenasiel. Ak mi može niekto pomocť s nejakým návodom na výmenu svetiel budem vdačný. Kúpil som angel eyes na moju astru h a chcel by som nejaký návod na ich výmenu, taktiež sa vás chcem spýtať či tam budú pasovať xenony bez problémov alebo tam treba dokupovať nejaké patice. Dakujem za každú radu
- Reklama
Re: výmena svetiel za angel eyes + xenon
Ja ty svetla mel a dal sem je pryc. Sou bidny. Malo sviti, sou krehky a lamou se, je do nich spatnej pristup a zarovku nevymenis bez demontaze svetel. Ty zarovicky v krouzcich furt vypadavaj. Pokud tam das xenon sadu, coz neni problem, tak to bude sice svitit lip, ale svetla na to nejsou homologovany a nesmi se to.
a máš nejaky navod na vymenu tych svetel ? Treba dat dolu aj predny naraznik?
Kolko asi trvá výmena týchto svetiel? Za skúšku to stojí umňa preto sa pýýtam?
Kolko asi trvá výmena týchto svetiel? Za skúšku to stojí umňa preto sa pýýtam?
Spravne se sundat ma.
Ja se po rocnim uzivani techto svetel naucil vymontovat svetlomet i bez uplne demontaze narazniku do 10 minut.
Ja se po rocnim uzivani techto svetel naucil vymontovat svetlomet i bez uplne demontaze narazniku do 10 minut.
Jo lebo ked uz ty angel eyes svetla mam tak by som ich rád vyskusal No na internete ziaden návod na výmenu, co ma dost mrzí lebo lepšie by to bolo podla návodu ako hladat kde je ktorý šróbik.
díííkes stýmto si mi ulahcil práácu
Viem ze ta to urcite neodradi ked si sa uz do toho dal ale dufam ze si uvedomujes ze u nas na SK je to nelegalne a je to na odobratie technicaku,preto som od toho aj ja upustil.
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
hej viem otom ale tak kolko veci je nelegalnych ale tak aspon ich vyskusam a predam ked tak usudim nemozem tie svetla pouzivat ani ked maju homologizaciu?
Mozes pokial ta nechytia:)
nemozes na aute pouzivat nic aj ked je to homologovane pretoze to nemas zapisane v technicaku a policajti si lahko overia ci mas legalne xenony pozru si ci mas ostrekovace svetiel ktore su podmienka, uz som to videl neraz pri kontrole.
To mas presne to iste ako s pneumatikami ak ich nemas v technicaku tak iny rozmer nemozes pouzit lebo auto nemas sposobile na prevadzku na pozemnych komunikaciach!
nemozes na aute pouzivat nic aj ked je to homologovane pretoze to nemas zapisane v technicaku a policajti si lahko overia ci mas legalne xenony pozru si ci mas ostrekovace svetiel ktore su podmienka, uz som to videl neraz pri kontrole.
To mas presne to iste ako s pneumatikami ak ich nemas v technicaku tak iny rozmer nemozes pouzit lebo auto nemas sposobile na prevadzku na pozemnych komunikaciach!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT