Autofolie
- P.R.O.CH.Y.
- Kontaktovat uživatele:
Autofolie
Hezký den všem, chci si na svého caravanka dodělat fólie, ale teď přemýšlím jak tmavé...
Vepředu bude na sklech nějaké tónování, takže k tomu tu nejtmavší folii co může být ofiko, což moc už nebude ale teď co dozadu.
Varianta 1) Všechna okna dle předních oken
Varianta 2) Dopředu nejtmavší možnou a na všechna zadní tmavší odstín
Varianta 3) Dopředu nejtmavší možnou za zadní okna tmavší odstín a na okna do kufru a zadní sklo ještě tmavší
Po vybrání správné varianty, ale nastává další otázka a to jak tmavé folie použít na ty zadní okna, jaké máte vy, jaké jsou zkušenosti a kdo by chtěl tmavší a kdo zase spíš světlejší než má a proč?
Všem díky za rady
Vepředu bude na sklech nějaké tónování, takže k tomu tu nejtmavší folii co může být ofiko, což moc už nebude ale teď co dozadu.
Varianta 1) Všechna okna dle předních oken
Varianta 2) Dopředu nejtmavší možnou a na všechna zadní tmavší odstín
Varianta 3) Dopředu nejtmavší možnou za zadní okna tmavší odstín a na okna do kufru a zadní sklo ještě tmavší
Po vybrání správné varianty, ale nastává další otázka a to jak tmavé folie použít na ty zadní okna, jaké máte vy, jaké jsou zkušenosti a kdo by chtěl tmavší a kdo zase spíš světlejší než má a proč?
Všem díky za rady
Opel Astra H Caravan 1.7 CDTI (74 kW)
- Reklama
Re: Autofolie
20% propusnost dozadu
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Opakuji ponekolikate muj prispevek kdyz jsem je nechaval delat na gecko, nic se od te doby nezmenilo takze to muzes brat jako co je povoleno
https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/
https://www.astra-g.cz/folie-zatmaveni-skel/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kdybych někdy nechával tónovat skla svojeho HB, tak bych dal všude stejnej "odstín", takže maximum, co jde dát dopředu. U těch kombíků se mi to ale líbí, když je zadek klidně ještě tmavší, takže bych v tvém případě osobně volil tu druhou variantu. Mít tam tři barvy, to už se mi zdá moc...
Asi taky ta druha, ja az budu davat folie tak bych si tam dal tmave zelenou jak to maji skodovky nebo pasat CC. k te modre se mi zda ze se hodi lepe nez cerna.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
Ja mám na zadku to najtmavšie čo mali v ponuke jediná výhoda je že v noci toho veľa nevidím ,ale inak je to super...každý mi vzadu v tej tme zaspí
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Jo to neva urcite by se nasel takovy odstin folie.Mazety píše:to není folie , ale sun set (tmavší příplatkové sklo)
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
problem je v tom, ze pokud mas origo tonovane bocni predni z vyroby (je na nich napsano 70%) tak bys tam uz nemel lepit zadnou folii. Jenom 100% pruhlednou (trebas kvuli bezpecnosti)Dalik píše:Kdybych někdy nechával tónovat skla svojeho HB, tak bych dal všude stejnej "odstín", takže maximum, co jde dát dopředu. U těch kombíků se mi to ale líbí, když je zadek klidně ještě tmavší, takže bych v tvém případě osobně volil tu druhou variantu. Mít tam tři barvy, to už se mi zdá moc...
takze dle tve teorie "dat vsude stejnej odstin" nemusis davat folie vubec zadne
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
Nic jsem si nepřiplácel, automaticky z výroby nic tónovaný není, ne?