konec tmavých folií...

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
Nerez

Re: konec tmavých folií...

Příspěvek od Nerez » 26 bře 2012, 21:46

Mně vadí, že do těch aut není vidět, což v mé práci je častokrát podstatnej problém :roll:

Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 26 bře 2012, 21:52

pokud tam nemas absolutni black out tak si myslim ze folieje v klidu i vepredu..ja tam dopredu ted hodil 70%folii a muzu rict ze i ve tme tam je v pohode videt ale proc by mel byt problem nechapu...jinak si myslim pokud jde o zastaveni v noci tak jde blbe videt ikdyz folie neni a kazdopadne me pokud v noci staveli tak stejne meli rucni svitilnu tudiz si v klidu dovnitr posvitili a vse bylo ok,a pres den tam je to v pohode i pres folii jde v pohode ve dne videt..myslim ze jsou jine veci na ktere by se policie mela zamerit nez jsou folie..
Opel Astra OPC

Nerez

Příspěvek od Nerez » 26 bře 2012, 22:04

Nevím, kolik % propustnosti musí být, aby do auta bylo vidět, ale prostě s tím je problém. Vnoci není do auta vidět ani s baterkou, to vím určitě a i přes den je problém. Nestačí mi to, že vidím nějaký obrysy postav, potřebuju přes okno vidět na co sahají, co mají na sedačce atd..

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 26 bře 2012, 22:05

Stejne to je kvuli dementum co maj cerny okna po celym aute krome celniho skla, tam to chapu ze je nutny prudit ale ne na nas normalni ridice co na nas je pres ty slabe "kourovy" okna videt v pohode.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 26 bře 2012, 22:19

propustnost musi byt 70% a celni sklo musi mit 75%..jinak nevim proc by nekdo musel videt co mam na sedacce,co se tyka policie tak si myslim ze pokud bych chtel nekoho odprasknout tak k tomu ani nemusi byt folie na aute a clovek by to udelal i bez ni no..jinak chapu ze uplne nejtmavsi folie je blba ale ty slabe a v pohode pruhledne bych nechal byt!!!!ted to bude takovej boom ze budes moci jezdit nalitej,ale hlavne se budou merit jen foliee :-)
Opel Astra OPC

Nerez

Příspěvek od Nerez » 26 bře 2012, 22:25

Pokud do auta vidím, tak mám daleko dřív možnost reagovat na případné nebezpečí než když příjdu až k řidiči, to pak udělám h*vno. Nemá cenu to tady rozebírat, prostě kdo to nezažil, nepochopí oč tu jde...

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 26 bře 2012, 22:28

ja te tak trochu chapu ale zas nemyslim si ze existuje folie pres kterou by vubec nebyla videt reakce ridice kdyz prichazis k vozidlu..nevim tezko rict no..kazdopadne si myslim ze tohle neni vec co by se dela denne oproti jinym prestupkum ktere denne zabije plno nevinnych lidi na silnici..
Opel Astra OPC

Nerez

Příspěvek od Nerez » 26 bře 2012, 22:38

To sice ne, ale přece jen moje zdraví je mi v tu chvíli přednější :)
A věř mi, přes spoustu folií není vidět co řidič dělá ;)

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc » 26 bře 2012, 22:48

jj verim no par aut taky potkavam..zaroven ale taky nechapu ze treba v americe tusim muzes mit na aute co chces...pokud ale udelas pruser tak je problem no..nevim slysel jsem to..proc to nejde tady nevim...tady v tom state se dejou veci nad kterymi zustava rozum stat..viz ted pripad lobisty janouska :-)) vyvazne to bez problemu si myslim a folie na aute bude daleko vetsi zlocin nez treba jiz tento zminovany pripad..:-)))
Opel Astra OPC

Nerez

Příspěvek od Nerez » 26 bře 2012, 22:56

No, já si myslím, že ten případ je už tak zmedializovaný, že si nikdo nelajzne to nechat jen tak. Stejně tak dopadl případ pana Laciny a doufám, že stejně dopadne hovado Trpišovský :D

Odpovědět