chip
Re: chip
A ty jezdíš 140? Tak to jsi podle všeobecně uznávané mediálně šířené definice "pirát silnic", vrah malých dětí a krvelačná bestie...
- Reklama
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
vrah deti je ten co ide s favoritom s dietatom na zadnej sedacne po D1 (Praha-Brno) v piatok o 17 hodine a zacne predbiehat kamion...
Vo vseobecnosti ist 130 po D1 sa neda a skodi to autu, musis ist v pravom a brzdit/zrychlovat aby si obehol kamiony. Ked ides 140-150 tak ides v lavom, setris tlmice a auto a obcas uhnes audinkam A6 3.0TDi
Najbezpecnejsia jazda je ist plynulo s ostatnymi autami
Vo vseobecnosti ist 130 po D1 sa neda a skodi to autu, musis ist v pravom a brzdit/zrychlovat aby si obehol kamiony. Ked ides 140-150 tak ides v lavom, setris tlmice a auto a obcas uhnes audinkam A6 3.0TDi
Najbezpecnejsia jazda je ist plynulo s ostatnymi autami
jj doge je blb... jako všichni ostatní!! tak a zpět k tématu chipování, OK?
proč chip? třeba nižší spotřeba a bezpečnější předjíždění?!!
proč chip? třeba nižší spotřeba a bezpečnější předjíždění?!!
moj názor je že ako všetko ostatné na tomto svete tak ani ten chip resp. vyšší výkon nebude "zadarmo" (tým nemám namysli cenu samotného preprogramovania RJ).Ja som strojár a o konštrukcii a práci spalovacieho motora mám dostatočné vedomosti a preto sa k chipovaniu staviam dosť opatrne...ono aj tu platí že "všetko s mierou".Ked chipovat tak jedine TURBOMOTOR-iba tu je pomer medzi investíciou a tým čo za to dostanem zmysluplný...u atmosféry určite nie (pozn.bavím sa o autách sériových na bežné jazdenie nie o pretekárskych špeciáloch).
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW
- jour
- Kontaktovat uživatele:
tak to je rozumne a logicke vysvetlenie. vacsinou sa chipuju seriove TDI motory (benzinovych turbomotorov je pomenej), lebo sa dosahuju viditelne zlepsenia vykonovych kriviek. pozeral som orientacne parametre po uprave mojej 1,6 a vychadza to okolo +7-10HP co za tie peniaze naozaj nestoji..
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Nikdy nikdo nebude mit dost vykonu Takze ani nejaky chip to nezachrani a i na eventuelni narust vykonu si clovek zvykne a ani ten mu nebude casem stacit. Pri tom dnesnim spis pomalym nez rychlym dopravnim provozu mi trosku unikaji ty extremni vykony aut. Pevne verim tomu ze 99,99% takovych ridicu ani nevedi co jejich auto umi a nebo jsou za volantem takovy vokurky ze by jim stacil treba 1/4 vykonu Vzdy to neni jen o vykonu......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jour...som si istý že ten výkon by si nepocítil...ja som svojho času na predošlej Corse B dorobil kit studenáho sania ( komplet krytie saláveho tepla od motora + dorobenie prívodu studeného vzduchu) a auto sa mi síce zdalo že je "živšie" ale skôr to prikladám na vrub tomu že ten filter mal super zvuk (samozrejme čím viacej otáčok tým lepší) a tak som to točil a točil...samozrejme spotreba ma prebrala zo sna:D
Beavis...presne ako píšeš to zvýšenie výkonu budeš pociťovať prvých pár Km potom si na to zvykneš a budeš chcieť viacej.Ja som na astru presedlal z už spomínanej Corsy ktorá mala 33 kW a najskor to bol super pocit ako tá 1.6 pekne ťahá no a teraz po troch mesiacoch by to chcelo viacej "Koníkov"...lenže "pretekárske" roky už mám za sebou a na mastnú pokutu mi stačí aj 85 kW z mojej 1.6
Beavis...presne ako píšeš to zvýšenie výkonu budeš pociťovať prvých pár Km potom si na to zvykneš a budeš chcieť viacej.Ja som na astru presedlal z už spomínanej Corsy ktorá mala 33 kW a najskor to bol super pocit ako tá 1.6 pekne ťahá no a teraz po troch mesiacoch by to chcelo viacej "Koníkov"...lenže "pretekárske" roky už mám za sebou a na mastnú pokutu mi stačí aj 85 kW z mojej 1.6
Opel Astra H 10/2007 1.6 16v-85kW