konec tmavých folií...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: konec tmavých folií...
jj...foto v předchozím příspěvku....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
firma...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Propustnost světla musí být 70%. To znamená, že na auto už nesmíš dát nic, co by to zatmavilo, protože se to pak sčítá. Čirá folie má propustnost 100%, takže s tou není problém. Od Bé sloupku to můžeš mít zamalované třeba vápnem a je to každému jedno, proto se na zadní okna propustnost ani neudává.
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Frydex: Neni pravda ze si na skla od "B" sloupku dozadu muzes nalepit co chces. Musis pouzit pouze produkty s ATESTem, avsak pruhlednost folie muze byt i 0%.
A jeste - propustnost se nescita, ale nasobi. Pokud (teoreticky) das na sebe 2 folie s 50% propustnosti, ve vysledku dostanes 25% propustnost.
A jeste - propustnost se nescita, ale nasobi. Pokud (teoreticky) das na sebe 2 folie s 50% propustnosti, ve vysledku dostanes 25% propustnost.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Něco málo jsem sepsal a nafotil po výměně fólíí
https://www.opel-astra-h.cz/autofolie-a ... roce-2012/
https://www.opel-astra-h.cz/autofolie-a ... roce-2012/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
osobne bych si taky rad chtel nechat zmerit ale nevim kde,ikdyz mam asi predni okna tonovana coz je videt a dal jsem na to nejslabsi folii tak stejne si myslim ze mi to tech 70%propustnost neda..tudiz asi budu muset sundat a dat tam jen proste cirou bezpecnostni folii..ale rad bych chtel zmerit at vim na cem jsem!
Opel Astra OPC
Máš v článku chybu: "Určitě není nutné dávat pryč folie ze všech oken, "problém" bude hlavně u předních bočních oken, kde je povolené zatmavení maximálně 70%, u čelního okna to je 75%."
Povolené není "zatmavení maximálně 70%", ale buď propustnost minimálně 70% nebo zatmavení maximálně 30%. Totéž u čelního.
Ano jsem hnidopich
Povolené není "zatmavení maximálně 70%", ale buď propustnost minimálně 70% nebo zatmavení maximálně 30%. Totéž u čelního.
Ano jsem hnidopich
Ne v pohode opravim to
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet