konec tmavých folií...

Úpravy od motoru až po plasty
Odpovědět
corsaczek

Re: konec tmavých folií...

Příspěvek od corsaczek » 20 led 2012, 21:35

Jo to by byla sranda :mrgreen: Ale nějak tomu nevěřím. To je jako HID, každá druhá Š120 to má, policajti to můžou rovnou vyhodit z provozu, ale ne, jezdí se vesele dál. Asi je s tim holt práce, jednodušší je buzerovat piráty co po dálnici jedou vražedných 160kmh... Chjo :twisted:

Reklama

Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH » 27 led 2012, 19:51

Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH

power2

Příspěvek od power2 » 27 led 2012, 20:53

V tom článku mě docela pobavil odstavec s audi s protekční značkou. Proč sou ty lidi takoví kokoti?

Nerez

Příspěvek od Nerez » 27 led 2012, 21:14

Protože protečkní značka je za peníze a peníze kazí charakter :lol:

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 28 led 2012, 09:41

corsaczek píše:STK by to měly hlídat a kašlou na to, takže jsem pesimistickej, že by to těm d....m co se potřebujou schovávat konečně někdo zatrhnul. No uvidíme.
Pekna blbost. Na foliich neni nic nebezpecneho. To jako fakt veris hlasce "folie zabiji"? Jen si nasli dalsi zaminku jak kasirovat prachy. Ceska policie jde cestou nejmensiho odporu a nejvetsiho zisku.

Proc se vynakladaj desitky milionu za Passaty na mereni na dalnici, kdyz z nejakych 700 mrtvych za minuly rok jich snad 30 umrelo na dalnici a tim padem vztazeno k provozu jsou dalnice nejbezpecnejsi misto? Protoze je to nejsnazsi zisk z pokut. Zmeris, zkasirujes. Mnohem snazsi, nez se pokouset pokutovat neaky nebezpecny predjizdeni, nedani prednosti a podobny zalezitosti s kterejma by meli moc prace.

Ted si zas vymysleli zaminku zabijackych folii, protoze je to zaruceny prisun penez. Auto s foliipoznas na prvni pohled. Meracek na propustnost skoro nic nestoji a hned kasirujes. Ziskovost zarucena.

Proc nekde hlidat skutecny nebezpecny prestupnky, nebo nedej boze prevenci, kdyz se takova cinnost blbe vykazuje a negeneruje prachy z pokut?

HerryCZ

Příspěvek od HerryCZ » 28 led 2012, 09:48

Vidim, ze to bude vecny boj. Jinak pokud mas folie v propustnosti jak mas mit, tak zbytecne rozcilovani. Pokud ne, tak nechapu, proc musis mit neco extra co zakon nepovoluje. Co se tyce spolecenske nebezpecnosti, tak asi ano, folie nejsou buhvi jak nebezpecne, ale uz jsem videl debily, ze si auto zatmavili tak, ze bylo videt ho*no.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 28 led 2012, 10:01

Ja mam ve zvyku nesmyslne zakony a narizeni nerespektovat.

Kazdy druhy vyzkousel mariuanu. Proc musi mit neco extra co zakon zakazuje?

Neptas se spatne? Nemel by ses ptat jak je mozne, ze mame zakon, ktery kazdy druhy vubec nedodrzuje a presto to nepusobi spolecnosti zadne neblahe dusledky? K cemu takovy zakon mame?

HerryCZ

Příspěvek od HerryCZ » 28 led 2012, 11:35

Na tomto se urcite shodnem. Ja osobne bych pokutoval i ty co jezdi pouze s jednim svetlem. Proste ja se snazim zakony dodrzovat a jsem za to jen bit. Samozrejme jsem zkusil marihuanu, samozrejme jsem kdysi ridil pod vlivem (ale to bylo jednou a nikdy vice). Ale na nasem state me stve to, ze nekteri si muzou delat co chcou a jsou v pohode a ja se furt ohlizim jestli tamto ci ono. Taky jsem si na auto chtel dat ten predni ochranny ram. Mno nemuzu, tak ho tam nedam. Tak proc vylepovat folie, ktere tam nemaji co delat.
Opel Zafira A 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722) Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi S ni to neni tak squle jako s S100

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 » 28 led 2012, 12:52

...moje řeč. Na fóliích mi v podstatě nejvíc vadí, že když se blížím ke křižovatce a na vedlejší vidím nějaký ten "ofóliovaný" zázrak, netuším jestli ten týpek vevnitř kouknul i mým směrem a že o mě ví. Párkrát už jsem to zažil, nikdy to nebyl dobrý pocit a jednou mi tam ten osel dokonce vjel. Takže asi tak.

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 28 led 2012, 14:03

Protoze chci (hned z nekolika duvodu) a nikomu to nic neudela, tak proc ne?

Vysvetleni, ze nesmim a oduvodneni "proste proto" ja proste stravit nedokazu.

Jednou sem slysel rict Leose Trzila, ze nejvetsi problem nasich ridicu je, ze moc premysleji misto toho aby proste poslechli a daval za priklad nemce, kteri pry krasne poslouchaji vse co se jim rekne a neresi zda je to dobre, nebo ne.

Z takoveho uvazovani me beha mraz po zadech a to je duvodproc tu lidi nemaji respekt k predpisum a znaceni. Dokud budou nesmylne oznacene silnice, policie bude merit na nesmyslnych mistech atd. a to vse se bude kontrolovat/pokutovat stylem nepremyslej nad tim a poslouchej a plat, tak proste budu rozlysovat co dodrzovat budu a co ne.

Jak to dopadne s masou poslusnych ovci, ktere udelaji vse co se jim rekne a nepremysleji nad tim nam konkretne nemci uz predvedli.

Odpovědět