Sportovni filtr sani K&N
Re: Sportovni filtr sani K&N
Parkrat sem premejslel nad tim jestli se dlouhodobym pouzivam sportovniho filtru nedostava diky jeho propustnosti do motoru vic necistot, ktery nepriznive pusobi na motor nez u pouziti standartniho filtru. Samozrejme jde mi o to aby takovej filtr postupne "neodrovnaval" motor
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
- vojtavojta
Teď jsem se na něho díval a zjistil jsem, že je o 6mm kratší než ten co mám teď a o 12 mm nižší. Myslíš, že to nebude nějak vadit??
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Vadit nebude, neboj. Tady mas pro priblizeni foto kdyz jsem filtr menil: http://beavis.rajce.idnes.cz/Vymena_ser ... ru_za_K_N/#vojtavojta píše:Teď jsem se na něho díval a zjistil jsem, že je o 6mm kratší než ten co mám teď a o 12 mm nižší. Myslíš, že to nebude nějak vadit??
Treba ti napovi vic
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- vojtavojta
Jo díky, to už jsem viděl. Tak asi do toho půjdu.
OP-COM
OP-COM
Na to jsem se chtěl zrovna zeptat...beavis píše:Parkrat sem premejslel nad tim jestli se dlouhodobym pouzivam sportovniho filtru nedostava diky jeho propustnosti do motoru vic necistot, ktery nepriznive pusobi na motor nez u pouziti standartniho filtru. Samozrejme jde mi o to aby takovej filtr postupne "neodrovnaval" motor
A jak se na tohle vlastně tváří v orig. servise?dimi píše:Nevim nevim s tou návratností Ona ta čistící sada na tyto filtry + olejíček, kterým se pak má zase napustit taky stojí dost peněz.
Tohle mi asi těžko budou dělat ne?
Navíc mám tu prodlouženou záruku na 6 let, aby mi to kvůli něčemu takovýmu v případě nějakýho problému, kterej by se s tím dal jakkoliv spojit, nemohli dát vyžrat...
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
v origo servise se tvari normlane ja kdyz byl na garanci prohlidce rekl jsem jim jasne ze tam mam sportovni vlozku KN at filtr nechaji byt a nikdo mi nic nerekl...vice brodelu do motoru propusti otevrene vzduchove filtry ale filtr do origo boxu motor neodrovna a navic si myslim ze takova firma jako je KN a mnoho dalsich znamych firem ma vse dobre a dlouhodobe odzkouseno aby to nenicilo motor..
Opel Astra OPC
Zrovna jsem nad tím filtrem přemýšlel, když sem čural v německu na dálnici (měli tam reklamu). Kolik to cca. stojí?
- vojtavojta
Ahoj,
tady jsou filtry zn. Simota,tak jsem chvilku pátral po té simotě, co je to za firmu a jsou to taivani, firma která existuje od roku 91. Svoje výrobky prodává na celém světě, z toho v Americe 48,8%, v Evropě 30,9%, Asie 17% a zbytek 3,3%. Je to firma založená na produkci různých druhů filtrů a zdá se být seriózní.
Našel jsem i nějaké testy filtrů, je to tady: http://www.simota.com/main.htm?pid=24&ID=5, 6tá stránka-jestli by se na to někdo z vás mrkl odborným okem, co to vlastně znamená. Je to sice Opel GTC, ale to nevadí.
tady jsou filtry zn. Simota,tak jsem chvilku pátral po té simotě, co je to za firmu a jsou to taivani, firma která existuje od roku 91. Svoje výrobky prodává na celém světě, z toho v Americe 48,8%, v Evropě 30,9%, Asie 17% a zbytek 3,3%. Je to firma založená na produkci různých druhů filtrů a zdá se být seriózní.
Našel jsem i nějaké testy filtrů, je to tady: http://www.simota.com/main.htm?pid=24&ID=5, 6tá stránka-jestli by se na to někdo z vás mrkl odborným okem, co to vlastně znamená. Je to sice Opel GTC, ale to nevadí.
OP-COM
OP-COM
Jj v tuning centru maj vcelku dobry ceny Na E-bayi se daji vlozky sehnat myslim ze kolem 40 EUR.....Samothe píše:http://www.tuning-centrum.cz/katalog/13134-astra-h