Světla na Astru H

Úpravy od motoru až po plasty
milosh
Administrátor

Re: Světla na Astru H

Příspěvek od milosh » 23 pro 2009, 17:50

TAk tos nemel psat za koliks je koupil :)

Osobne bych k tve vybave nedaval nic jineho nez origo xenony a ten CID co ti chybi pokud uz ho nemas a pak uz to bude libovka libova !!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Apikkk

Příspěvek od Apikkk » 23 pro 2009, 20:20

Milouši, CID pořád není...ale bude snad...koukám po Ebay.de a tam se dá sehnat celkem dobře...ale prve plánuju 18p kola.
Co se týká origo xenonů,jooo moc by se líbily....ale jsou příšerně drahý...a já jsem chudý st. zaměstnanec!!

smazána citace,Samothe
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 14 úno 2010, 11:55

Apikkk píše:Dnes mi přišli Engels....
Za peníze, který se prodávaj bych je nekoupil, ale náhodou jsem na ně narazil na Aukru...tak jsem dal minimální příhoz 1600Kč...
Nevěnoval jsem tomu pozornost, říkal jsem si, že mi tu cenu někdo přehodí. Pak po třech dnech mi přišel mail, že jsem vyhrál aukci...no a dnes přišly...Vypadaj celkem dobře, když se podíváš pořádně, jde vidět že to není ORIGO, ale zatím se mi pačí...Jo a jsou uplně nový.
Až bude lepší počasí, tak je zkusím nasadit a pořídit do toho lepší žárovky...

Jestli to bude stát za prd, jak zde popisujete...tak tam vrátím původní...a těhle se zbavím...
A koukej to poradne zdokumentovat - jak sviti v porovnani s origo a pak to sem hod :-)

Midzi

Příspěvek od Midzi » 07 dub 2010, 21:10

aj ja som zvedavy ako to vypada a hlavne ci nie su nejake komplikacie
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Apikkk

Příspěvek od Apikkk » 07 dub 2010, 22:05

K těm světlům...do těd jsem je nanasadil a asi ani nenasadím. Jsou rozhodně hezčí než ta klasika v černým, ale bojím se je tam dát.

A odrazuje mě to i proto, že musím sundat přední nárazník, kdyby to šlo bez sundání, tak tam asi už na zkoušku jsou. Teď je mám ve sklepě a práší se na ně :?
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 07 dub 2010, 22:06

Nenasazuj je. Ale z důvodu, abys nezkazil tak krásnou Astru! ;)

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 07 dub 2010, 22:59

Apikkk píše:K těm světlům...do těd jsem je nanasadil a asi ani nenasadím. Jsou rozhodně hezčí než ta klasika v černým, ale bojím se je tam dát.

A odrazuje mě to i proto, že musím sundat přední nárazník, kdyby to šlo bez sundání, tak tam asi už na zkoušku jsou. Teď je mám ve sklepě a práší se na ně :?
A neplanujes je prodat?

Ja bych je za tu cenu co te stali i vzal.

Jelikoz se me nelibi angel eyes, tak bych je zrejme odzkousel a poslal dal. Je zarazejici, ze tu o tom uz tolik lidi psalo, maj je snad v kazdym tuningshopu, ale nikdy jsem je nikde na zivo nevidel a tady je nikdo nema tady z fora. Me by strasne zajimalo jak to sviti. Rozhodne bych udelal nejaky zajimavy test s nafocenim a zverejnil to tu.

Mozna kdyby se me zamlouvali a podarilo se me nejak upravit ty parkovacky (odpojit angel a dat w5w do paraboly) a svitilo to k svetu, tak bych si to i nechal.

Jakeho vyrobce mas? Tmave, nebo svetle? Jake jsou na nich homologacni znaky? Nejlepe komplet opsat co je na nich vsechno vyrazeno. A nechtelo by se ti udelat nejaky kvalitni fotky ve vysokem rozliseni (ne ty miniatury co maj vyrobci) a dat to sem?

Nezaukoloval sem te moc? ;)

Midzi

Příspěvek od Midzi » 08 dub 2010, 00:23

no to je dobry napad ich odskusat a nafotit. Ale uz ked ich mas tak ich aspon vyskusat treba.

Moja prvá Astra

Obrázek

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 08 dub 2010, 11:22

JJ.

Musi se odzkouset za stejnych podminek - nafotit fotakem nastavenym na manualni rezim - aby do toho nezasahoval co se tyce vyvazeni bile a doby expozice a clony atd...

Stejne fotka vsechno nezachyti.

Midzi

Příspěvek od Midzi » 08 dub 2010, 14:58

navod mas tak uz len rychlo fotit a montovat 8-)

Moja prvá Astra

Obrázek

Odpovědět