![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
zadní světla
- Reklama
Re: zadní světla
chlapi nepolemizujte :DDDD
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
da se rict ze souhlasim nebot mam taky nejaky zkusenosti s nekteryma tuning svetlama..ne nadarmo se rika ze original je original...x-father píše:Na kombajny všichni prdí.
Nic není.
Ale zkoušel jsem kdysi neoriginální přední světla značky Depo a byly fakt špatný. Křehký plast co se lámal a hodně bídně svítily. K tomu neustále vypadávající žárovičky parkovaček z objímek a nemožnost vyměnit jakoukoliv žárovku bez demontáže světla. Vydržel jsem to necelej rok a šly dolů a do popelnice. Viděl jsem někde videao s předníma světlama od Dectane a byla to taky dost bída.
Von celej tuning je založenej na představě, že nějakej čičmunda v garáži, nebo nějaká laciná čínská firma dokoužou udělat něco líp, než vývojáři v automobilce. A jakákoliv takováhle paráda je ústupkem kvalitě a spolehlivosti před vzhledem.
Opel Astra OPC
On i ten Dectane má výrobu v korei.Ptal jsem se na to a je normální i když si koupiš tak drahý světla,že jedno ze světel může svítit odlišně.Ty DNA jsem měl před včerejškem v ruce a nevím no.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
no,netrvalo dlouho a cena jde dolu
http://www.yatego.com/lightning-tuning/ ... lack-smoke
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
Ahoj,nechtěl sem zakládat nové vlákno,tak to píšu sem.
Mám dotaz ohledně zadních světel.
Mám astru 5dv 2004,a zajímalo by mě jestli tam půjdou dát světla co dávaly po faceliftu od 2007 takový ty tmavší.
Pokud se nemýlím tak po technické stránce jsou stejné,(uchycení,tvar atd)akorat design je jiný?
Děkuji za odpověď![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Mám dotaz ohledně zadních světel.
Mám astru 5dv 2004,a zajímalo by mě jestli tam půjdou dát světla co dávaly po faceliftu od 2007 takový ty tmavší.
Pokud se nemýlím tak po technické stránce jsou stejné,(uchycení,tvar atd)akorat design je jiný?
Děkuji za odpověď
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
EX Astra H 2004 1.8 16v 92kw hatchback
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
. Astra H 2010 1.8 16v 103kw caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
svetla tam pujdou bez problemu..ani se nedivim ze chces menit nebot ty "mléčný"světla jsou fakt hnus..
Opel Astra OPC
strašný a ta cena takyirmscher píše:no,netrvalo dlouho a cena jde doluhttp://www.yatego.com/lightning-tuning/ ... lack-smoke
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)