Uprava predných svetiel
Re: Uprava predných svetiel
Dneska to vyzkouším mam ty světla doškrabany dost http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.ph ... sc&start=0
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Raději bych to nedělal. Zkusil jsem to na géčku. Krásné pouze chvíli a pak musíš leštit stále dokola jako blbec. Vždy to po určité době zmatovatí. To kup raději rovnou nová světla.
Jak už se jednou naruší povrch plastu, tak žloutne. Sice né hned, ale daleko rychleji, než s původním povchem. Musel by se stále něčím ošetřovat, aby se to tak nedělo
tak na konec jsem to cely nedelal, jen tu vrchni cast ke zlomu tam jsem to mel dost spatny ,ale jeste k tomu webu on tam pise ze i po roce dobry tak nevim uvidi se..........
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Zlatý škodovky se sklem Jezdí až do teď. Su zvědavej, jak dlouho vydrží nynější auta
Nynější auta vydrží prd, jsou totiž tak postavený. Šetření vidíš na každém rohu i u věhlasných automobilek. Teď jsem někde četl třeba kolik věcí je ošizených u druhé generace Fábie oproti první. Prostě dneska se to navoní z vrchu, samý ten měkčený plast, ale "pod sukní" je to o ničem...
toto mi neda spavat uz asi 2tyzdnekevin píše:to svetlo se da rozebrat,ale nesmis se bat,mam na to dva zpusoby,
1,vezmes fen a poradne nahrejvas,a pri nahrejvani jemne sroubovakem odtahujes plexy do plastu,ale opatrne!!!!!
2,je to o drzku,ale dal jsem ho do trouby jako kure,na 50stupnu,nechal asi 2 minuty,vyndal a rychle nez vychladne,ale opatrne sroubovakem rozebral!
obe metody jsou dost nebezpecny,ale kdyz se snazis,a popripade mas i nahradni svetla kdyby se to nepovedlo,tak to jde!ja nahradni nemel,ale nebal jsem se!
proste jak kure do trouby!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Celý světlo do trouby sem už slyšel, ale u Astry si to moc nedokážu představit. Je to velký jak sviňa. Tak velkou troubu nemám
Fakt stačí tak málo? 50° na dvě minuty? To by pomalu mohlo stačit počkat až bude venku přes 30 a dát to na hodinku vymontovaný na sluníčko a šlo by to taky ne?
Fakt stačí tak málo? 50° na dvě minuty? To by pomalu mohlo stačit počkat až bude venku přes 30 a dát to na hodinku vymontovaný na sluníčko a šlo by to taky ne?
s tymi svetlami mam plany,len stale tam vysii otaznik...co ked to dodr...ehmm ...pokaziim
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
50°C asi fakt ne, vzdyt v tech nejvetsich vedrech je v aute mnohem vic °C. Autor spis myslel 150°C nebo rovnou 250°C.x-father píše:Fakt stačí tak málo? 50° na dvě minuty?
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"