mudr.sat píše:Tys to risknul v té firmě?Více tadydogee píše:profi-chiptuning Brno: odstranění DPF + chip za 10 tis.
http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=20158
chip
Re: chip
zatím jsem tam nebyl, ale uvažuju o tom, g-forum jsem na toto tema zatim necetl...
- Reklama
Čau,tak sem se dostal ke sceneru.
Určitě pod 1500/1700 je to dost líný ale na klobouka(točim do cca 2000 tj 5° = 90km a 6° = 110km mi to stačí) je to klidnější a ochotnější tahat už od volnoběhu,což je ve městě super.
Můžu jen doporučit.
Určitě pod 1500/1700 je to dost líný ale na klobouka(točim do cca 2000 tj 5° = 90km a 6° = 110km mi to stačí) je to klidnější a ochotnější tahat už od volnoběhu,což je ve městě super.
Můžu jen doporučit.
1.7 DTH Caravan 2006 6° teď 93kw
- Georgeisin
Tak to je fakt zajímavý, na stránce 18 tohoto vlákna mám scan svýho chipu od tý samý firmy a ten samý motor a ten graf vypadá dost odlišně. Jak je to možný ?bonetus píše:Čau,tak sem se dostal ke sceneru.
Můžu jen doporučit.
Já mám 5-ti kvalt a ty šesti, asi je to jinak zpřevodovaný...
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- Georgeisin
Kdo ti to dělal, ten vysokej blonďák? Je to totiž o člověku. Nenáhrávají komplet nový software, ale upravují ten starý, takže si myslím, že každej, pokud jich to tam dělá víc, na to může mít jinej cit. A ten tvůj šestikvalt v tom asi taky byde hrát roli.bonetus píše:No,taky mi to přijde divný
Jo a jak dlouho mu to trvalo?
Ono kazde auto se vetsinou nachipuje jinak, udelas deset aut kazdemu das stejne hodnoty a kazde bude mit jiny vykon i kdyz maji najete treba 10km. Kazdopadne u grafu bonetuse neco neni uplne ok protoze ta vlna by tam urcite nemela byt. Pokud by byl soft ok, tak zkus jestli ti dobre chodi regulace turba eventualne by mohla spojka lehce klouznout. Neptal ses ho na to? On by to mel podle diagnostiky zjistit kde je problem.
Astra H 1,7CDTI 110Hp@147Hp
- Georgeisin
Hm, ta vlnka nahoře je trochu divná. Zase mi ale přijde lepší, že bonetusovi se něco s výkonem stalu už od cca 1600 ot, kdežto u mě až od dvou. Přivítal bych to taky dřív. Njn, tak důležitý je, aby to auto pocitově dobře chodilo...luke_tdi píše:Ono kazde auto se vetsinou nachipuje jinak, udelas deset aut kazdemu das stejne hodnoty a kazde bude mit jiny vykon i kdyz maji najete treba 10km. Kazdopadne u grafu bonetuse neco neni uplne ok protoze ta vlna by tam urcite nemela byt. Pokud by byl soft ok, tak zkus jestli ti dobre chodi regulace turba eventualne by mohla spojka lehce klouznout. Neptal ses ho na to? On by to mel podle diagnostiky zjistit kde je problem.
Mozna je i lepsi kdyz vykon a kroutak prichazi ve vyssich otackach nedostava spojka alespon tak zabrat.
Vlna je opravdu divna. Kdyz se podivas na muj a natvuj graf jde videt pekny narust do maxima a potom postupny pad dolu s tim jak klesa tlak ktere turbo dodava. Neni duvod aby tam byla ta vlna. Na astre je turbo pekne v predu tak bych zkusil jestli choti regulace lehce nebo se zadrhava.
Vlna je opravdu divna. Kdyz se podivas na muj a natvuj graf jde videt pekny narust do maxima a potom postupny pad dolu s tim jak klesa tlak ktere turbo dodava. Neni duvod aby tam byla ta vlna. Na astre je turbo pekne v predu tak bych zkusil jestli choti regulace lehce nebo se zadrhava.
- Georgeisin
To luke_tdi
Tak sem pak hoď graf tvojí Astry až budeš po chipu. Kterýže motor vlastně budeš chipovat, asi 1,9 viď?
Tak sem pak hoď graf tvojí Astry až budeš po chipu. Kterýže motor vlastně budeš chipovat, asi 1,9 viď?
1,9ne, pokud se nic nepokazi budu mit 1,7 81kw. Potrebuju kombika a tohle je nahoda bracha to dovezl ze svycarska a je za nadherne penize tak jsem si moc nemohl vybirat Graf urcite nahodim jak bude auto po chipu.