Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
Dneska sem viděl starýho opla corsu. Byla to sotva 1.2ka ale co ten cápek tam měl namontovanýho, to sem se celkem zasmál. Nárazníky jak vystříhaný z kartonu od banánů, místo mřížky kus plotu. Místo vejfuku si dal kus rýny a na sedačkách měl potah z gauča od mamky. Ruku venku, audio nahlas, špínku v hubě a jel jak největší machr
- Reklama
Asi april. Ivo, jasne, styling, bohuzel u nas a obcas i v zahranici si lide mysli jaky maji tuning a ona to je jen mrizka mezu svetly
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přesně tak A takových kousků co popisuje power už jsem taky pár viděl Celkově když se to tak vezme,nad vývojem každýho auta stráví mraky lidí nespočet hodin,stojí to miliony a pak přijde nějakej Lojza z Horní Dolní,prdne támhle plast,tuhle kus plotu a je vymalováno
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
no co chtěl být originální a pravděpodobně se mu to povedlo
Cece ty kola to celkem ozivi ale je divny kdyz s tim jede nekdo ve veku 30+
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
snad se neopakuju, ale narazil sem ted na tohle, co rikate na umisteni vyfuku veprostred narazniku? me se to libi, i to vytvoreni difuzoru pomoci folie..
jasne ze tak vyrazna barva kol ozivi celkovy vzhled auta, je to prijemna zmena, ale i ty puvodne oranzove nevypadaly zle, asi ho to prestalo bavit, a dal kola na zeleno, plasti dip? taky sundal cerne folie z kapoty a z boku auta (black/edition)...
ja myslim, ze Hacko je auto k upravam, je to libive.. kor v kombajn verzi, a pak ze z funuskaru nejde udelat raketa
jasne ze tak vyrazna barva kol ozivi celkovy vzhled auta, je to prijemna zmena, ale i ty puvodne oranzove nevypadaly zle, asi ho to prestalo bavit, a dal kola na zeleno, plasti dip? taky sundal cerne folie z kapoty a z boku auta (black/edition)...
ja myslim, ze Hacko je auto k upravam, je to libive.. kor v kombajn verzi, a pak ze z funuskaru nejde udelat raketa
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW