ANTIRADAR
Re: ANTIRADAR
Bohuzel me to prijde, ze se u nas rozmistuji zanacky dost nesmyslne. Navic bezpecnost provozu je mnohdy jen zaminka a vyber mist k mereni je casto motivovan spis co nejvetsim ziskem.
Aktualni maskarada s osobou blizkou je tomu dukazem.
Aktualni maskarada s osobou blizkou je tomu dukazem.
- Reklama
Já jezdím už dávno podle předpisůMike.S píše:jezděte podle předpisů a nemusíte řešit antiradary
ale až zaplatíš na výjezdu z obce kde je 80m už jen tráva za 55 kmh třeba 500,- tak si to povíme znovu.
Viz zabukaření by HonzaZZR na http://www.dfens-cz.com
Astra H Caravan 1.6 2008 Z16XER easytronic 2011 vráceno ALD, vzpomínáme.
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
Ti co dodržujou striktně předpisy jsou největšíma brzdama provozu. Nikoho nenapadám, jen konstatuji. Když jsem přecházel z Fáva na GTC, myslel jsem si, jak se na mě přestanou všichni lepit, protože před sebou nebudou mít to pomalé auto. Hm, oni se lepěj dál... Ono se totiž u nás nejezdí podle předpisů, ale podle provozních podmínek (což může být leckdy efektivnější).
Ještě poznámka - pokud se na mě někdo lepí, nebo se svym agresivnějším stylem jízdy výrazně odlišuje od ostatních, z 90% má dotyčný buď audinu nebo pražskou značku! Opět nikoho nenapadám, jen vyvozuji závěr mého pozorování...
Ještě poznámka - pokud se na mě někdo lepí, nebo se svym agresivnějším stylem jízdy výrazně odlišuje od ostatních, z 90% má dotyčný buď audinu nebo pražskou značku! Opět nikoho nenapadám, jen vyvozuji závěr mého pozorování...
Tak až budeš mít za zády černý GTC tak to ber jako výzvu Hale já jsem si na to lepení už zvyknul. Po praze normální věc. Nejvíc je to na ůsekových měření v levých pruhách kde se na tebe lepí ty je pustíš a oni tě předjíždí o 5 km rychleji. Takže já už nák neuhybám.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Ty antiradary sou už dnes naprd. Ty starý krámy na který to fungovalo se už na měření skoro nepoužívají a proti laseru a Passatu je všechna snaha marná. Ten laser to je věcička
Laseru se da branit snad jeste lip nez klacickejm radarum kdyz chces, viz. muj prispevek. A na passaty plati pozornost. Kdyz znas techniku mereni a davas trochu pozor, tak te nemuzou zaskocit.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jezdím teda chvilku (asi 15 let) a za celou dobu jsem nedostal jedinou pokutu, jezdím denně pracovně i soukromně a to celkem dost, asi to bude tím, že z 90% dodržuju rychlost v obci (od značky po značku) a pokud mě v těch 10% chytnou a zaplatím, můžu si za to sám a nebudu kvůli tomu brečet na forumurphy píše:Já jezdím už dávno podle předpisůMike.S píše:jezděte podle předpisů a nemusíte řešit antiradary
ale až zaplatíš na výjezdu z obce kde je 80m už jen tráva za 55 kmh třeba 500,- tak si to povíme znovu.
Viz zabukaření by HonzaZZR na http://www.dfens-cz.com
můžu Tě ujistit, že brzda jsem, ale jenom ve městě, protože dodržuju 50km/h - poslední dobou jsem asi jediný, kdo tou 50kou jezdí ale nestojím o to, abych sejmul třeba dítě jenom kvůli tomu, že jsem debil a nechci být brzdaWerewolf píše:Ti co dodržujou striktně předpisy jsou největšíma brzdama provozu.....
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No, co jsem měl já možnost stát za tím laserem, tak se neubránil nikdox-father píše:Laseru se da branit snad jeste lip nez klacickejm radarum kdyz chces, viz. muj prispevek. A na passaty plati pozornost. Kdyz znas techniku mereni a davas trochu pozor, tak te nemuzou zaskocit.
Ale je fakt, že už je to tak dva roky, co jsem z dopravky pryč